ANNONSE
Annonse

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Bli med inn på Haraldsheim!

Bilder fra Haraldsheim vandrerhjem.

Relatert nyhet: «Hostel i særklasse» i 65 år

Publisert: 14.06.2018 kl 11:02

  • Hovedinngangen til Haraldsheim. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Hovedinngangen til Haraldsheim. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Haraldsheim sysselsetter 15 årsverk, og de ansatte har lang erfaring. Vert Harald Mo har vært her i 14 år, Harald i resepsjonen i rundt 20 (og nylig gikk resepsjonist Mohammed av med pensjon etter 30 år). Vaktmester Rudi kom som turist for over 30 år siden, og ble værende. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Haraldsheim sysselsetter 15 årsverk, og de ansatte har lang erfaring. Vert Harald Mo har vært her i 14 år, Harald i resepsjonen i rundt 20 (og nylig gikk resepsjonist Mohammed av med pensjon etter 30 år). Vaktmester Rudi kom som turist for over 30 år siden, og ble værende. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Halvparten av gjestene er norske, halvparten kommer fra utlandet. I snitt har Haraldsheim hatt 60.000 overnattingsdøgn i året siden åpningen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Halvparten av gjestene er norske, halvparten kommer fra utlandet. I snitt har Haraldsheim hatt 60.000 overnattingsdøgn i året siden åpningen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Daglig leder for Hostelling International Norge Region Øst, Saara Pilhjerta, og daglig leder på Haraldsheim, Harald Mo. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Daglig leder for Hostelling International Norge Region Øst, Saara Pilhjerta, og daglig leder på Haraldsheim, Harald Mo. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Vandrerkjøkkenet, der gjestene kan lage sin egen mat. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Vandrerkjøkkenet, der gjestene kan lage sin egen mat. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Ett av dagens 88 rom. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Ett av dagens 88 rom. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • I resepsjonen henger bildet av kronpris Harald i det han åpnet haraldsheim i 1953. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    I resepsjonen henger bildet av kronpris Harald i det han åpnet haraldsheim i 1953. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Gjestene må re oppp senga selv. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Gjestene må re oppp senga selv. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Interiør. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Interiør. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Interiør. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Interiør. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Denne korridoren ser omtrent akkurat ut som den gjorde i 1953. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Denne korridoren ser omtrent akkurat ut som den gjorde i 1953. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Fellesarealer. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Fellesarealer. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Interiør. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Interiør. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Bøkene kommer fra loppemarkeder i nabolaget. I god vandrerhjem-tradisjon kan du ta med deg en bok videre på reisen, eller sette igjen den du har lest ut. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Bøkene kommer fra loppemarkeder i nabolaget. I god vandrerhjem-tradisjon kan du ta med deg en bok videre på reisen, eller sette igjen den du har lest ut. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • En kjent trapp for dem som har vært på Haraldsheim en eller flere ganger. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    En kjent trapp for dem som har vært på Haraldsheim en eller flere ganger. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Haraldsheim har god møte- og kurskapasitet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Haraldsheim har god møte- og kurskapasitet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Spisesalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Spisesalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Hagen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Hagen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • I grønnsaks- og urtehagn kan gjestene forsyne seg.  Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    I grønnsaks- og urtehagn kan gjestene forsyne seg. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Hagen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Hagen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Haraldsheim ligger høyt og fritt på toppen av Muselunden. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Haraldsheim ligger høyt og fritt på toppen av Muselunden. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

  • Haraldsheim ligger høyt og fritt på toppen av Muselunden. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

    Haraldsheim ligger høyt og fritt på toppen av Muselunden. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.