ANNONSE
Annonse

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Gallery queue NU-710250801-20071025

Publisert: 25.10.2007 kl 00:00

 • Med Mud-Master kommer du lenger enn med de fleste andre biler. Og hvis Mud-Master må gi opp, tar du bare fram terrengsykkelen. Den står jo likevel i bagasjerommet.

  Med Mud-Master kommer du lenger enn med de fleste andre biler. Og hvis Mud-Master må gi opp, tar du bare fram terrengsykkelen. Den står jo likevel i bagasjerommet.

 • Velkommen til Tokyo Motorshow, vinker guiden i Suzuki Pixy. Dette er definitivt ikke en rullestol, men er høyst personlig, innebygd kjøretøy.

  Velkommen til Tokyo Motorshow, vinker guiden i Suzuki Pixy. Dette er definitivt ikke en rullestol, men er høyst personlig, innebygd kjøretøy.

 • Og her er hjemmet til Pixy. To personlige kjøretøy får plass i «huset» før det kjører hjem.

  Og her er hjemmet til Pixy. To personlige kjøretøy får plass i «huset» før det kjører hjem.

 • PIVO2 heter denne elektriske bilen som parkerer på tvers og der førerhuset dreies inntil fortauet. Nissan viste et liknende kjøretøy for noen år siden.

  PIVO2 heter denne elektriske bilen som parkerer på tvers og der førerhuset dreies inntil fortauet. Nissan viste et liknende kjøretøy for noen år siden.

 • Denne elektriske mopeden kan pakkes sammen og det går et par stykker av dem inn i bagasjerommet på en Golf. Fortsatt bare et konsept, men så morsom at den sannsynligvis ikke vil bli tillatt i Norge.

  Denne elektriske mopeden kan pakkes sammen og det går et par stykker av dem inn i bagasjerommet på en Golf. Fortsatt bare et konsept, men så morsom at den sannsynligvis ikke vil bli tillatt i Norge.

 • Denne motorsykkelen har fire hjul som alle legger seg over i svingene.

  Denne motorsykkelen har fire hjul som alle legger seg over i svingene.

 • HI-CT heter denne doningen som selvfølgelig har hybriddrift med mulighet til å lade via kabel, såkalt plug-in hybrid.

  HI-CT heter denne doningen som selvfølgelig har hybriddrift med mulighet til å lade via kabel, såkalt plug-in hybrid.

 • Taiki føyer seg inn i rekken av konseptbiler fra Mazda som stadig blir mer eksperimentelle og fjerne fra virkeligheten. Men lekker er den. Under panseret befinner det seg en helt ny type rotasjonsmotor.

  Taiki føyer seg inn i rekken av konseptbiler fra Mazda som stadig blir mer eksperimentelle og fjerne fra virkeligheten. Men lekker er den. Under panseret befinner det seg en helt ny type rotasjonsmotor.

 • X-Head er nærmere virkeligheten enn man skulle tro. En bil bygd over ideene fra X-Head skal rundt år 2010 erstatte både den korte versjonen av Vitara og Jimny.

  X-Head er nærmere virkeligheten enn man skulle tro. En bil bygd over ideene fra X-Head skal rundt år 2010 erstatte både den korte versjonen av Vitara og Jimny.

 • I R.D/B.X tenker Nissan seg instrumentbordet erstattet av en bildeskjerm. Og hvorfor må rattet være rundt? Trenger man egentlig ratt i fremtidens biler?

  I R.D/B.X tenker Nissan seg instrumentbordet erstattet av en bildeskjerm. Og hvorfor må rattet være rundt? Trenger man egentlig ratt i fremtidens biler?

 • Mitsuoka er mest kjent for å bygge om nye Nissan-biler slik at de ser ut som gamle, engelske bilmodeller. Eksempelvis gjøres småbilen Micra om til Jaguar MK2. Men Mitsuoka orienterer seg nå mer mot sportsbiler med særpreg. Orochi heter bilen og drives av en 3,3 liters V6-motor.

  Mitsuoka er mest kjent for å bygge om nye Nissan-biler slik at de ser ut som gamle, engelske bilmodeller. Eksempelvis gjøres småbilen Micra om til Jaguar MK2. Men Mitsuoka orienterer seg nå mer mot sportsbiler med særpreg. Orochi heter bilen og drives av en 3,3 liters V6-motor.

 • Bare et konsept, sier Lexus-folket, men vi vet bedre. Dette er skissen til neste Lexus RX 400, og den har naturligvis hybridmotor som dagens RX 400h. Kanskje noe for kronprinsen? Han kjører jo allerede RX 400h.

  Bare et konsept, sier Lexus-folket, men vi vet bedre. Dette er skissen til neste Lexus RX 400, og den har naturligvis hybridmotor som dagens RX 400h. Kanskje noe for kronprinsen? Han kjører jo allerede RX 400h.

 • I RiN tar Toyota så godt vare på deg at du føler deg ved bedre helse etter kjøreturen enn før den startet. Ikke minst sørger bilen for å fjerne alt som har med stress å gjøre. Noe for rushtrafikken eller bare en drøm?

  I RiN tar Toyota så godt vare på deg at du føler deg ved bedre helse etter kjøreturen enn før den startet. Ikke minst sørger bilen for å fjerne alt som har med stress å gjøre. Noe for rushtrafikken eller bare en drøm?

 • Også Japans største bilprodusent har sin egen løsning på personlig transport. Ideen har de tydeligvis rappet fra amerikanske Segway.

  Også Japans største bilprodusent har sin egen løsning på personlig transport. Ideen har de tydeligvis rappet fra amerikanske Segway.

 • MiEV Sport viser at Mitsubishi er på vei med en elektrisk bil. Den kan komme allerede i 2010. Slik ser konseptet ut.

  MiEV Sport viser at Mitsubishi er på vei med en elektrisk bil. Den kan komme allerede i 2010. Slik ser konseptet ut.

 • Tenk deg en varebil hvor verktøyet står i et rack som kan trekkes ut av bilen med et håndgrep. Kjempesmart, men sannsynligvis ganske kostbart.

  Tenk deg en varebil hvor verktøyet står i et rack som kan trekkes ut av bilen med et håndgrep. Kjempesmart, men sannsynligvis ganske kostbart.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse