ANNONSE
Annonse

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Gallery queue NU-805080801-20080508

Publisert: 08.05.2008 kl 00:00

 • Dersom du er i London med vårstemning kan det være hyggelig å legge inn en rast på en av pubene med utservering mot Themsen. Vannet ser kanskje ikke så innbydende ut, men det er alltid trivelig å følge med på livet på elva. Foto: Martin Jansen

  Dersom du er i London med vårstemning kan det være hyggelig å legge inn en rast på en av pubene med utservering mot Themsen. Vannet ser kanskje ikke så innbydende ut, men det er alltid trivelig å følge med på livet på elva. Foto: Martin Jansen

 • Noe har parkert doningen sin utenfor The Grapes som er en av Docklands aller triveligste puber. Den skal ha en viss tilknytning til Charles Dickens som skal ha sunget her som liten. Ifølge boken "100 gode puber i London" mener man at det er The Grapes som er beskrevet som puben "The Six Jolly Fellowship Porter" i boken "Vår felles venn" av Dickens. The Grapes har også en utmerket fiskerestaurant i andre etasje.
Adresse: 76 Narrow Street, Limehouse. Foto: Martin Jansen

  Noe har parkert doningen sin utenfor The Grapes som er en av Docklands aller triveligste puber. Den skal ha en viss tilknytning til Charles Dickens som skal ha sunget her som liten. Ifølge boken "100 gode puber i London" mener man at det er The Grapes som er beskrevet som puben "The Six Jolly Fellowship Porter" i boken "Vår felles venn" av Dickens. The Grapes har også en utmerket fiskerestaurant i andre etasje.
  Adresse: 76 Narrow Street, Limehouse. Foto: Martin Jansen

 • The Grapes har en trivelig liten uteplass hvor ølet kan nytes. Foto: Martin Jansen

  The Grapes har en trivelig liten uteplass hvor ølet kan nytes. Foto: Martin Jansen

 • Puben Town of Ramsgate er en erkebritisk pub som hevder å være blant de eldste langs Themsen. Den ligger ved siden av Wapping Old Stairs som fører ned til vannet. 
Adresse: 62 Wapping High Street Foto: Martin Jansen

  Puben Town of Ramsgate er en erkebritisk pub som hevder å være blant de eldste langs Themsen. Den ligger ved siden av Wapping Old Stairs som fører ned til vannet.
  Adresse: 62 Wapping High Street Foto: Martin Jansen

 • Town of Ramsgate har en liten uteservering på baksiden av puben. Der har man blant annet satt planter i ett par gamle slagstøvler. Foto: Martin Jansen

  Town of Ramsgate har en liten uteservering på baksiden av puben. Der har man blant annet satt planter i ett par gamle slagstøvler. Foto: Martin Jansen

 • Disse trappene ligger ved siden av Town of Ramsgate. Sleipe saker. Og vannet ser ikke fristende ut. Wapping Old Stairs ble brukt av fiskere. Foto: Martin Jansen

  Disse trappene ligger ved siden av Town of Ramsgate. Sleipe saker. Og vannet ser ikke fristende ut. Wapping Old Stairs ble brukt av fiskere. Foto: Martin Jansen

 • Puben Prospect of Whitby er en av Docklands mest berømte puber og hevder også å være blant de eldste, med historie tilbake til 1520. "Devils Tavern" ble den kalt ifølge boka "100 gode puber i London". Fyrst Rainer har vært her, det samme har Kirk Douglas og Charles Dickens. Prospect of Whitby en liten veranda mot Themsen hvor man kan nyte en pint. 
Adresse: 57 Wapping Wall, Wapping. Foto: Martin Jansen

  Puben Prospect of Whitby er en av Docklands mest berømte puber og hevder også å være blant de eldste, med historie tilbake til 1520. "Devils Tavern" ble den kalt ifølge boka "100 gode puber i London". Fyrst Rainer har vært her, det samme har Kirk Douglas og Charles Dickens. Prospect of Whitby en liten veranda mot Themsen hvor man kan nyte en pint.
  Adresse: 57 Wapping Wall, Wapping. Foto: Martin Jansen

 • En galge henger utenfor Prospect of Whitby som et minne om tidligere tiders grusomheter og den strenge baron George Jeffreys, kjent som "Hanging Judge". Foto: Martin Jansen

  En galge henger utenfor Prospect of Whitby som et minne om tidligere tiders grusomheter og den strenge baron George Jeffreys, kjent som "Hanging Judge". Foto: Martin Jansen

 • Puben Captain Kidd har tatt navnet etter piraten med samme navn som ble hengt ved Execution Dock ikke langt fra puben. Captain Kidd har en stor uteservering.
Adresse: 108 Wapping High Street Foto: Martin Jansen

  Puben Captain Kidd har tatt navnet etter piraten med samme navn som ble hengt ved Execution Dock ikke langt fra puben. Captain Kidd har en stor uteservering.
  Adresse: 108 Wapping High Street Foto: Martin Jansen

 • Husk nærheten til Themsen. Foto: Martin Jansen

  Husk nærheten til Themsen. Foto: Martin Jansen

 • The Narrow tilhører Gordon Ramsay-gruppen. Men ikke la deg skremme av det. Prisene på øl er ikke avskrekkende og du får litt finere pubmat som "Cumberland bangers" (pølser) til 10.50 pund. Neppe noe Kitchen Nightmare. Puben kalles også Barlow Mow, oppkalt etter Taylor Walkers bryggeri. Stor uteservering med utsikt over Canary Warf. 
Adresse: 44 Narrow Street Foto: Martin Jansen

  The Narrow tilhører Gordon Ramsay-gruppen. Men ikke la deg skremme av det. Prisene på øl er ikke avskrekkende og du får litt finere pubmat som "Cumberland bangers" (pølser) til 10.50 pund. Neppe noe Kitchen Nightmare. Puben kalles også Barlow Mow, oppkalt etter Taylor Walkers bryggeri. Stor uteservering med utsikt over Canary Warf.
  Adresse: 44 Narrow Street Foto: Martin Jansen

 • The Narrow har stor uteplass. Foto: Martin Jansen

  The Narrow har stor uteplass. Foto: Martin Jansen

 • The Mayflower ligger på South Bank og er en virkelig flott pub. Den har tatt navnet til det berømte skipet som i 1620 tok religiøse flyktninger, såkalte pilgrimer, til Cape Cod i USA. The Mayflower ble ført av kaptein Christopher Jones og skipet vendte tilbake til London. Skipet endte sine dager i Rotherhithe, hvor puben The Mayflower også ligger.
Adresse: 117 Rotherhithe Street, Rotherhithe Foto: Martin Jansen

  The Mayflower ligger på South Bank og er en virkelig flott pub. Den har tatt navnet til det berømte skipet som i 1620 tok religiøse flyktninger, såkalte pilgrimer, til Cape Cod i USA. The Mayflower ble ført av kaptein Christopher Jones og skipet vendte tilbake til London. Skipet endte sine dager i Rotherhithe, hvor puben The Mayflower også ligger.
  Adresse: 117 Rotherhithe Street, Rotherhithe Foto: Martin Jansen

 • Fra The Mayflowers terrasse er det utsikt til Wapping og Docklands. Foto: Martin Jansen

  Fra The Mayflowers terrasse er det utsikt til Wapping og Docklands. Foto: Martin Jansen

 • Se opp for en splæsj! Foto: Martin Jansen

  Se opp for en splæsj! Foto: Martin Jansen

 • Diger pub/restaurant i Rotherhithe. Ikke spesielt gammel, og litt for stor til å være koselig. Men uteserveringen er diger og ofte solfylt.
Adresse: 163 Rotherhithe Street Foto: Martin Jansen

  Diger pub/restaurant i Rotherhithe. Ikke spesielt gammel, og litt for stor til å være koselig. Men uteserveringen er diger og ofte solfylt.
  Adresse: 163 Rotherhithe Street Foto: Martin Jansen

 • Allerede på 1600-tallet lå det er vertshus her. Også her skal Charles Dickens ha vært en hyppig gjest. Det heter seg at Christopher Jones, kapteinen på "Mayflower" rekrutterte sjøfolk her og at kaptein Cook skal ha planlagt sin verdensomseiling her. The Angel har en liten veranda hvor man kan nyte drinken.
Adresse: 101 Bermondsey Wall East. Foto: Martin Jansen

  Allerede på 1600-tallet lå det er vertshus her. Også her skal Charles Dickens ha vært en hyppig gjest. Det heter seg at Christopher Jones, kapteinen på "Mayflower" rekrutterte sjøfolk her og at kaptein Cook skal ha planlagt sin verdensomseiling her. The Angel har en liten veranda hvor man kan nyte drinken.
  Adresse: 101 Bermondsey Wall East. Foto: Martin Jansen

 • The Anchor er en stor og populær pub på Bankside. Herfra er det kort vei til blant annet Tate Modern og teatret Shakespeare's Globe. Dagens pub er delvis fra 1775 og delvis gjenoppbygd etter en storbrann i 1876, ifølge "100 gode puber i London. Det var på The Anchor Tom Cruise tok en pint sammen med Ving Rhames i den første "Mission Impossible"-filmen.
Adresse: 34 Park Street, Borough Foto: Martin Jansen

  The Anchor er en stor og populær pub på Bankside. Herfra er det kort vei til blant annet Tate Modern og teatret Shakespeare's Globe. Dagens pub er delvis fra 1775 og delvis gjenoppbygd etter en storbrann i 1876, ifølge "100 gode puber i London. Det var på The Anchor Tom Cruise tok en pint sammen med Ving Rhames i den første "Mission Impossible"-filmen.
  Adresse: 34 Park Street, Borough Foto: Martin Jansen

 • Noe av det beste med The Anchor er den store utserveringen ved Themsen - tett på jernbanebroen til Cannon Street. The Anchor har også en del bord på taket av puben. Foto: Martin Jansen

  Noe av det beste med The Anchor er den store utserveringen ved Themsen - tett på jernbanebroen til Cannon Street. The Anchor har også en del bord på taket av puben. Foto: Martin Jansen

 • The Anchor frekventeres av mennesker og en og annen katt. Foto: Martin Jansen

  The Anchor frekventeres av mennesker og en og annen katt. Foto: Martin Jansen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.