Hvem er Årets Navn i Nordre Aker?

 

Tittelen «Årets Navn 2015» i Nordre Aker tildeles en person som har utmerket seg lokalt, eller gjort en ekstra innsats i bydelen eller i sitt nærmiljø. Nå trenger vi din hjelp til å finne kandidater!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.12.2015 kl 11:39

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Hvem har fortjent litt ekstra heder i året som gikk? Enten for å ha jobbet for en viktig lokalsak, for å ha bidratt ekstra i lokalmiljøet, skapt glede eller ha utgjort en forskjell – på et stort eller mindre område?

Det kan være innenfor kultur, idrett, politikk, samferdsel, natur- og miljø, helse, frivillighet, eller noe helt annet! Det kan være en enkeltperson eller gruppe.

Slik foreslår du kandidater

Allerede har det kommet inn mange spennende forsalg til kandidater. Men har din favoritt blitt nominert? Det er fortsatt tid til å foreslå navn til kåringen av «Årets Navn 2015»!

Send oss en e-post til post@nab.no (eller fyll ut skjemaet nedenfor) med ditt forslag til kandidat, og et par linjer om hvorfor denne personen fortjener tittelen Årets Navn. Frist for å nominere navn er 23. desember kl. 24.

Blant alle de nominerte vil redaksjonen velge ut et knippe kandidater som Nordre Aker Budstikkes lesere kan stemme på i romjula. Vinneren kåres i januar.

Årets Navn i Nordre Aker siden 2008

Med unntak av i 2014 har Nordre Aker Budstikke med god hjelp av leserne stemt frem «Årets Navn» siden 2008.

Her er de tidligere vinnerne:

  • 2013: Christel Stub, ildsjel på Kjelsås
  • 2012: Adriana Bertet og Agnes Lyche Melvær, initiativtakere til Kultursløyfa på John Colletts plass
  • 2011: Eivind Steen og Kristin Borge, Ullevål Bokhandel
  • 2010: Roar Grønvold, Korsvoll IL
  • 2009: Ivar Bakke, Skjerven gård
  • 2008: Rannveig Berge, Nordberg barnegospel

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse