ANNONSE
Annonse

Det måtte en inder til for å lage grom pizza i bua

Sunder Sukhdip (60), pizzabaker på Grefsen på 17. året. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ryktene gikk om at «Grombua» hadde det beste godteriet i området for en del år siden. Men nå er navnet «Trollbua», og det er pizza som gjelder. – Jeg kan ikke huske å ha fått en eneste klage, sier Sunder, pizzabaker på 17. året.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2017 kl 09:44

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Det er flere som har tipset lokalavisa om Sunder Sukhdip (60). Han er en populær pizzakokk på Grefsen, og mange er fornøyd med pizzaene han lager.

For 17 år siden overtok Sunder Grombua i Grefsenkollveien.

2000

Når har han holdt på i Grombua, eller Trollbua som den nå heter, i 17 år, etter at han overtok leiekontrakten i 2000. Og han har på ingen måte tenkt til å gi seg med å fore grefsenbeboere og andre med pizza. Han tipper at han selger rundt 1400 pizzaer gjennom måneden.

– Jeg er fra India, men det var her i Norge jeg lærte å lage pizza. Jeg skulle gjerne også solgt indisk mat, men kjøkkenet er litt lite, sier Sunder til Nordre Aker Budstikke.

Mange som kjenner til denne lille kiosken i Grefsenkollveien. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Mange hyggelige og faste kunder

Noen er så glad i pizzaen til Sunder, at han nesten blir litt bekymret hvis de plutselig ikke dukker opp på en uke eller to.

– Det er veldig mange hyggelig kunder som kjøper pizza her, mange av dem er faste kunder. Også folk som har flyttet herfra kommer tilbake for å kjøpe pizza. Jeg kan ikke huske å ha fått en eneste klage, her har det aldri vært noe spesielt problem å drive. Flere av pizzaene er populære, men den som er mest populær blant barna, er med skinke og ost.

Bua har kun åpent fra tidlig ettermiddag og utover kvelden.

LES OGSÅ: Den historiske pølsebua

Ingen pizza julaften

Og i hektiske perioder, stiller både kona og barna opp i bua og hjelper til.

– Vi holder åpent i jula også. Men ikke julaften da. Og vi har ikke tenkt til å ha pizza hjemme julaften, ler Sunder, og legger til at det er ribbe og tradisjonell julemat som gjelder hjemme på Ammerud på julaften.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.