– Barn i alle aldre er invitert!

Hardbarkete hip hop-karer klare til fotografering.

På lørdag er det gratis teater, musikk og kulturworkshop på Nordberg. Det er duket for årets Barnekulturdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2009 kl 09:52

NORDBERG: Sett av formiddagen fra klokken 13.00 til 16.00. Ildsjeler fra bydelen har for sjette gang fått låne kirken med tilhørende bygninger til denne lokale kultur-happeningen.

— Målet er å gjøre barnekulturdagen til en kulturell møteplass som barn, unge og voksne i lokalområdet Nordberg, Tåsen, Korsvoll, Kringsjå, Grefsen og Gaustad synes er verdt å besøke, sier primus motor Marianne Skui.

Denne høstlørdagen skal lokale krefter få vise seg frem med dans, musikk og teater. I tillegg tilbys små og store "påfyll" i form av workshops, fortellerstund og teaterforestillinger.

Kamelen Klara

Kulturdagen starter med en times felles konsert i kirken klokken 13.00. Djembespillere trommer arrangementet i gang på kirkeplassen før lokale og profesjonelle krefter overtar. Berit Nermoen, stemmen bak Fantorangen i Barne-TV, er konferansier. I år får Nermoen besøk av kamelen Klara.

— Om noen lurer på hvem hun er, så spør ethvert barnehagebarn om sangen som begynner sånn: "En tiger er for diger, en flodhest er for brei", der kommer kamelen Klara inn, sier Skui.

På Nordberg skal kamelen Klara og vennene fra sirkus Simsalabim lære publikum flere sanger og gi en smakebit fra forestillingen "Kamelen Klaras jul" som settes opp på Chat Neuf før jul.

Barn fra sirkusskolen til Cirkus Pilar vil også opptre, sammen med ungdom fra West End danseskole. Rapperen Axelixos fra Engebråten ungdomsskole drar sine egen "Maestro" og bydelens førskolebarn i Megakoret vil synge av hjertens lyst.

På scenen

— Ikke et rom i kirkeområdet skal stå tomt denne dagen. Etter konserten slipper lokale krefter til på scenen i kirkestuen. Her skal barn og unge få vise hva de holder på med og hva de er opptatt av, sier Skui.

I barnehagens lokaler på område er det hobbyverksted, fortellerstund med Anne Tandberg og teaterforestilling med "Søstrene fra Verket". Søstrene er over 400 år og har kommet helt fra Bærums Verk for å gi liv til kjente eventyr . I bomberommet spiller Trupp Go`hjerta to forestillinger av "Ja, Kom!". Den forestillingen er rettet mot de aller minste.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon