– De blir rett og slett tuppa ut

Regissør Aleksander K. Erichsen har tro på forestillingen.

Det mener regissør Aleksander K. Erichsen (21) fra Nordberg om den splitter nye forestillingen "Kamelen Klaras Jul". I morgen er det première.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.11.2009 kl 11:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Skuespillerne i den musikalske teaterforestillingen samlet i kostymer. FOTO: UTLÅNT

NORDBERG/MAJORSTUEN:

— Jeg føler det meste er under kontroll nå, så dette går nok i boks, sier Erichsen.

— Spennende

Tekstforfatter Knut Anders Løken, komponist Carl Fredrik Falkenberg, to profesjonelle skuespillere og to musikal-studenter fra Bårdar Akademiet har jobbet jevnt de siste månedene. Erichsen studerer selv på Bårdar Akademiet og synes det har vært svært spennende å prøve seg som regissør.

— Jeg driver jo med veldig mye forskjellig innenfor dans og kultur, blant annet den årlige sommerleiren KUL:TUR. Knut Anders Løken kjenner min far og var derfor informert om mine interesser. Da han foreslo at jeg skulle prøve meg som regissør på forestillingen, var jeg umiddelbart positiv, sier Erichsen.

Store Banani

Forestillingen "Kamelen Klaras Jul" er delvis basert på CDen "Syng og lek med Kamelen Klara". Men, nå har julen fått ekstra fokus.

— Det er jul på sirkuset hvor sirkusdirektør "Store Banani", "Klovnen Klapp", "Kamelen Klara" og "Flua Flaks" til daglig jobber. Sirkusdirektøren mener det er rett og rimelig at alle skal dra hjem til jul og de blir rett og slett tuppa ut. De må hjem til jul, men hjem, hvor er egentlig det? sier Erichsen.

— Involvere publikum

Fire sanger fra den originale skiven er tatt med, en er nyskrevet og i følge regissøren er det også med et knippe andre "catchy" låter.

— Dette er en forestilling som passer for barn fra tre til syv år, så vi har fokusert en del på involvering av publikum. Kamelen Klara er jo velkjent for mange barn, og jeg er helt sikker på at denne nyskrevne forestillingen også vil falle i smak, sier Erichsen.

Urpremière i Lillesalen på Chateau Neuf i morgen klokken 18.00. Forestillingen spilles også lørdag og søndag klokken 13.00, 15.00 og 17.00. Se mer på www.kamelenklara.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse