– Gode førjulsopplevelser!

Her fra et tidligere julemarked på Skjerven gård. FOTO: UTLÅNT

Lørdag og søndag kl. 12.00-16-00 er det igjen klart for julemarked på Sjerven gård i Maridalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.12.2009 kl 08:56

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
MARIDALEN:

— Også i år har vi fått mange flotte utstillere. Vi fyller drengestua, låven og uteplassen med unike hjemmelagde ting for en hver smak. Vi har også besøk av 4H og Oslo Bygdekvinnelag som vil presentere seg på markedet, opplyser Tori Bakke på gårdens hjemmeside.

Gode førjulsopplevelser står i kø, som runderidning, kjøring med hest og vogn, bli med å støpe din egen tinnsoldat, julefortellinger for de yngste på låven, saueklipping, julegrøt på låven. Kanskje nissen har noe godt i sekken sin? På søndag blir det besøk av Lucia-tog fra Maridalen barnehage.

— Det blir bål på tunet som man kan sitte rundt. Låvekafé med salg av nystekte vafler. I grillen kan man få kjøpt varme grillpølser. På låven kan man få kjøpt julegrøt med rød saft til, og spise mens man hører julefortellinger, sier hun.

Skjerven gård kan tilby en unik opplevelse av tradisjonell lefsebakst på vedtakke i drengestua. Her kan man også får kjøpt ferske lefser som en smak, og frosne lefser man kan ta med hjem til jul.

Er man glad i honning bør man ta en titt på Nordmarkshonningen, en søt fristelse fra Maridalen og Nordmarka. I tillegg gårdens bio-universell honning, et antiseptisk produkt mot forkjølelse som blir produsert på Skjerven gård.

Mangler man juletre eller kornnek kan man også få med det hjem.

For å komme til markedet anbefales buss nr. 51 fra Nydalen T-bane. Se mer på www.skjervengard.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse