ANNONSE
Annonse

– Jaggu har vi stil!

– Vi brenner for Oslokulturen. Og med denne cabareten er vi midt oppe i den. Herlig! sier viseparet Randi Kveine og Gisle Erlien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2009 kl 11:29

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN/SAGENE: Med røttene til Rudolf Nilsen og Oskar Braaten på hushjørnene, og med gamle Sagene Festivitetshus som ramme rundt, får gamle og nyere østkantviser nytt liv. Det er Sagene bydel som drar i gang underholdningen, og blant annet skal trubadurene Randi Kveine og Gisle Erlen fra Nydalen synge og spille i cabareten.

LES OGSÅ:

— En særdeles trivelig opplevelse!

Østkanthistorier

Première er torsdag 5. november, og cabareten spilles videre 6. og 7. november.

— «Jaggu har vi stil» handler om å fortelle historier fra gamle østkanten

— gjennom de forskjellige visene. Fra blant annet «Ei hel ei

— ei halv ei», «Hovedøen», «Akerselva du gamle og grå», og opp til Lillebjørn Nilsens «Stilleste gutt på sovesal 1». Dette er flott å få bli med på. Nå er vi engasjert i vårt eget lokalmiljø. Det liker vi veldig godt! sier det kjente viseparet fra Nydalen, som til daglig også driver med andre ting; Gisle er avdelingsdirektør for kultur og næring i Statsbygg, og Randi driver eget firma med kommunikasjon, lederutvikling, foredrag og kickoff.

I godt selskapTrubadurene fra Nydalen er drevne artister, med mange års erfaring i alt fra små lokale opptredener til Det Norske Teatret samt profilering gjennom TV og radio. Og de er i godt selskap; Kari Svendsen, Erik Fosse & Åsmund Johansen fra «Sagene Ring» og Andreas Diesen er også med, sistnevnte som cabaretvert. Musikalsk leder og dirigent er Tom Skjellum. Og for ikke å glemme Sagene Janitsjar som stiller med tolvmanns husorkester.

Brenner for Oslokulturen

— Morsomt å jobbe i en produksjon hvor både produsent, konferansier, sangere og orkester har felles intensjon, nemlig å få frem Oslo-kulturen som vi alle brenner for. Kari Svendsen kjenner vi gjennom våre tidligere opptredener på Josefine

— en hyggelig og dyktig kollega, og en god lagspiller som tenker helhet i produksjonen. Andreas Diesen er en stor inspirasjon for oss alle, et oppkomme av kunnskap om denne delen av Oslos kulturhistorie. Han skal sørge for å fortelle historien i historiene og sørge for at vi denne kvelden holder oss på østkanten hvor også visegruppa «Sagene Ring» hører hjemme, sier Randi og Gisle, som gjerne vil skryte litt av flere.

Dirigenten løfter

— Dirigent Tom Skjellum fortjener også mange og store komplimenter for jobben han gjør med å arrangere låtene

— arrangementene løfter virkelig sangene! Og honnør til Sagene Janitsjar som stiller musikere og mer til. Dette blir hæla i taket og full pakke, gjett om vi gleder oss!

Se flere bilder av prøvene på www.nordreakerbudstikke.no.

Nå er vi engasjert i vårt eget lokalmiljø. Det liker vi veldig godt!

Randi Kveine og Gisle Erlien

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse