ANNONSE
Annonse

Marcus ute av «X-Factor»

– Jeg skulle ha valgt en annen låt

Marcus skjønte at han kunne synge da han gikk i niende klasse. Foto: TV 2

Men Marcus fra Tåsen tror han kan gjøre det stort selv om han er ute av «X-Factor».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TÅSEN: I går kveld røk Marcus Nilsen (22) ut av TV2s talentprogram «X-Factor». Han klarte ikke virkelig å kanalisere talentet sitt, mente dommer Peter Peters.

— Jeg følte sjæl at den siste opptredenen ikke helt stemte. Så da jeg hørte kommentarene til Peter etterpå, var jeg egentlig helt enig. Men det er jo selvfølgelig dritkjipt, sier Marcus til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: — Mira Craig, derimot, digga meg">http://nordreakerbudstikke.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091002/KULTUR/680028430

Ville snu i køen

Sist fredag ble han plukket ut blant e 24 deltakerne som gikk videre, etter å ha framført «What Goes Around Comes Around» av Justin Timberlake.

På sin siste audition opptrådte han med låta «Sorry seem to be the hardest word», opprinnelig med gruppa Blue og Elton John. I ettertid tenker han at det var helt feil låtvalg.

— Jeg skulle ha valgt Chris Browns «With You», den hadde jeg naila mye bedre, sier Marcus.

Da han først stilte på audition til talentprogrammet, hadde han egentlig tenkt til å snu i køen. Det regnet og han syntes egentlig at det hele var ganske kleint.

— Nesten som en kjendis

Og selv om han ikke gikk helt til topps, er Tåsen-gutten fryktelig glad for at han ikke snudde.

— Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, men når du er på camp selv, er det bare helt sykt. Det er nesten som å være i en annen tidssone. Du snakker med masse, masse kjente mennesker innenfor musikken, og blir varta opp hele tida. Det er nesten som å være kjendis, sier Marcus, som har hatt lyst til å drive med musikk helt siden han fant ut at han kunne synge da han gikk i niendeklasse.

I Albert Hall med Justin

Og selv om han er skuffa over at han ikke nådde til topps i «X-Factor», er Marcus sikker på at han allikevel kan gjøre det stort.

Nå samarbeider ha med en manager som jobber med flere av de største artistene i Skandinavia, og skal snart gi ut singel.

— Visjonen er å en dag stå i Albert Hall sammen med Justin Timberlake, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse