ANNONSE
Annonse

– Vi vil ha musikk!

Thomas Korsnes, Ingeborg Kvalnes, Inga Oneida F. Dahl og Netaniel Mendel Phillipson inviterer til loppemarked for Tåsen skolekorps 17. og 18. oktober. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Musikantene i Tåsen skolekorps vil ha rock, Harry Potter og Nancy Drew. Har du noen ferdigleste bøker til overs, eller ønsker deg noen nye cd'er, er bok- og musikkloppemarkedet stedet for deg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TÅSEN: På grunn av lite lagerplass som følge av en skole under totalrehabilitering, har Tåsen skolekorps måtte tenke nytt. Derfor blir det ingen store møbler, "bare" bøker, blader, cd'er, LP-er, filmer og malerier å finne på loppemarkedet 17. og 18. oktober.

— Men det blir kafé og konsert med korpset, sier leder i skolekorpset, Tharan Fergus.

Økonomisk drahjelp

Korpset, som har om lag 40 medlemmer er en gledesspreder på Tåsen, med årlige konserter på Tåsensenteret og i Bakkehaugen kirke før jul, opptredener på barnekulturdagen på Nordberg, på barnehagedagen den 16. og selvfølgelig i toget på selveste 17. mai.

— Dessuten er de veldig flinke til å holde spontankonserter. For eksempel her på Tåsen etter 17. mai-toget, sier Fergus.

Inga Oneida F. Dahl (10) forteller lattermildt om da hun etter 17. mai-marsjering kastet hatten i varmen utenfor Tåsensentert, og begynte å spille, bare for moroskyld.

— Og så fikk jeg masse penger i lua, ler hun.

Men selv med penger i lua, trenger korpset mer økonomisk drahjelp for å kunne kjøpe instrumenter, uniformer og dra på stevner. Derfor er det avgjørende at så mange som mulig tar veien til loppemarkedet.

Potter, vitser og Fairytale

Og de unge musikantene er klare på hva de ønsker til loppemarkedet.

— Ordentlige bøker, som er spennende å lese. Litt kvalitet må det være, sier Inga.

For selv om de er ivrige musikanter liker de å lese.

Inga simpelthen elsker Harry Potter, Ingeborg Kvalnes (10) vil helst ha Nancy Drew. Thomas Korsnes (10) foretrekker Donald-pocket, mens Netaniel Mendel Phillipson (nesten 10) håper det dukker opp vitse- og gåtebøker. På musikkfronten er det pop og rock som gjelder for de fire tiåringene.

— Vi spiller masse mamma Mia og Fairytale. Det er mye morsommere enn marsjer, sier Inga.

Første gang

— Tåsen skolekorps har ikke hatt rene bokloppemarkeder tidligere, men vi har hatt en god bokavdeling. Nå satser vi på å rendyrke den, med en god sortering. Jeg håper vi får mye bra for alle aldere og interesser, sier Fergus, som til tross for de fire korpsmedlemmenes preferanser understreker at de tar imot all slags litteratur og musikk.

Tåsen skolekorps' bokloppemarked lørd./sønd. 17. og 18. oktober kl 11/12-15.

Loppehenting/levering 8. og 13.

—15. oktober kl. 18

—20 på tlf. 41404085/taasenlopper@gmail.com, eller i skolegården (fra Nordbergveien).

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse