ANNONSE
Annonse

Alt skjer ved Kjelsås High School

Kjelsås skoles sangkor er i farta igjen, og snart klart for ny musical. Foto: PRIVAT

Det handler om en gjeng jålete jenter og en gjeng nerdete gutter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2018 kl 09:41

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: – Årets musikalkonsert: «We go together, en musikal om nerder, neglelakk og dramaqueens» tar utgangspunkt i musikk fra musikalen Grease, Hairspray, High school musikal og Footloose, forteller Tone Normann-Eide i støtteapparatet rundt Kjelsås skoles sangkor.

Sangerne som skal være med er fra og med 5. til og med 9.klasse. Dato er søndag 22. april, klokken 18.00 i aulaen ved Kjelsås skole.

Kjelsås High School

Hun forteller videre:

– Vi møter en gjeng jålete jenter og en gjeng nerdete gutter ved Kjelsås High school. Jentene er bare opptatt av hår, sminke og å danse. Guttene derimot er bare opptatt av gode karakterer, å skaffe seg kunnskap og å slippe å røre på seg.

– Læreren utfordrer jente og guttegjengen til å hjelpe hverandre til å bli en bedre utgave av seg selv. Gjengene er i starten litt lunkne, men etter hvert samarbeider de godt og de ser at den ander gjengen har verdier som er gode å tå meg seg videre. Et gryende samarbeid har startet i både dans, musikk og kunnskap, forteller Normann-Eide videre.

Med profesjonell skuespiller

Læreren spilles av den profesjonelle skuespilleren Solveig Andsnes. Manuset til forestillingen er skrevet av Ann-Renate Nergaard.

Bare å glede seg.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse