Arkitektur møter vann

Åse Benedicte Strand har inntatt Trikkehallen.

Åse Benedicte Strand stiller for tiden ut i kafeen på Trikkehallen. Det mener hun er et godt valg.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kjelsås: - Jeg er veldig fornøyd med utstillingen og liker måten bildene kommer frem på. Om litt skal jeg ha en større utstilling på Galleri Brenneriet så dette var en super begynnelse, sier Åse Benedicte Strand.

"City by the waterfront" har hun kalt de tre bildene som er bygget opp rundt følelsen av å gå i en by nær vannet. Kontrastene mellom bølgeskvulp og de kalde, store bygningene fascinerer kunstneren.

- Selv når man går midt i Oslo og har bygninger på alle kanter av seg kan man ofte skimte vannet og fjorden. Dette er en spennende kontrast som jeg har latt meg inspirere av, forteller kunstneren.

I det ruvende blomsterbildet "Call for love" er tulipanene sentrale. Kunstneren innrømmer gjerne at hun ofte har med tulipanene som symbolikk i bildene og at de gjerne flyr gjennom luften.

- Blomsterbildet er noe ganske annet enn de tre bybildene. I tillegg er det med en del grafikk med flere fugler i ulike kombinasjoner. På den neste utstillingen vil jeg ha med meg flere av bildene og på mange måter utvilke det uttrykket jeg nå har vist på Trikkehallen, sier hun.

Stand har allerede fått mange positivt tilbakemeldinger fra Trikkehallen faste tilhengere. Blant dem daglig leder Anne-Berit Haavind.

- Åse Benedicte Strand jobber i juniorklubben på Trikkehallen og tilbyr kurs for barn og unge i bydelen. Moro at hun stiller ut, slik at kursdeltakere og andre får møte kunstneren og hennes verk også på denne måten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse