Trikkehallen jubilerer: Bare Egil og julerock

Bare Egil Band avslutter hele feiringen med konsert søndag.

Det blir på ingen måte forbigått i stillhet at Kjelsås' store kulturinstitusjon fyller fem år i helgen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.11.2008 kl 12:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

BøffelHeltene samles til reunion på scenen i kaféen i Trikkehallen til helgen.

KJELSÅS: På fredag er det fem år siden Trikkehallen åpnet dørene for aller første gang. Det skal feires tre dager til ende.

Variert program

Over hundre personer øver der til vanlig, i tillegg til at det holdes aktiviteter, kurs, og forestillinger for barn og voksne. Skoleklasser i bydelen får bruke lokalene til diverse prosjekter på dagtid, og også mye av det forebyggende ungsomsarbeidet i bydelen finner sted på senteret.

– Vi ønsker at programmet skal gjenspeile litt av de forskjellige aktørene som har holdt på hos oss opp gjennom årene, sier Liv Husby, leder for kulturenheten i Bydel Nordre Aker.

De har da også satt sammen et program som burde stå til enhver smak. Her kan du blant annet få med deg julerock fra flere av bandene som pleier å øve på Trikkehallen, i tillegg til improteater, barneteater og break.

– Personlig gleder jeg meg ekstra til breakeshowet på lørdag, sier Husby.

Et naturlig møtested

I tillegg til å være et tilbud for byens ungdom, ønsker Trikkehallen samtidig å være et levende kulturhus.

– Vi ønsker jo selvfølgelig å gi et godt tilbud til bydelens barn og unge, men også å være et naturlig møtested for alle i bydelen, sier Husby.

– Må tas på alvor

Hun er både opptatt av å fremheve senterets profesjonelle sider, ved at ungdommen får bruke skikkelig utstyr, men samtidig at unghdommen også skal få følelsen av at de er med på noe ordentlig.

– Det er viktig at de føler at de blir tatt på alvor, sier Husby.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse