Barnekulturdagen

Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets Barnekulturdag Foto: Arkiv

Sett av lørdag 10. november til årets store Barnekulturdag på Nordberg. Her finner du konserter, opptredner, sang og musikk med barn og unge i alle aldere fra bydelen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets Barnekulturdag .Foto: Arkiv

Nordberg: - Dette er en stor lokal "happening" for alt som kan krype og gå av barn og unge. Og jeg kan garantere betydelig variasjon og bredde i programmet, sier Marianne Skui, som sitter i arrangementkomiteen sammen med Anne Kjersti Erichsen, Tone Skåre og Mette Nerhagen.

Se og vær med

For fjerde året på rad inviteres det til en lokal kulturdag på Nordberg, arrangert og satt sammen av lokale ildsjeler.

- Fra klokken 13.00 til 16.00 vil det være et programtilbud som er tilpasset alle aldersgrupper,- teater for de aller minste, fortellerstund og verksted for de som er midt i mellom. I tillegg blir det workshops for de store samt forestillinger og opptredner, forteller Skui.

Et tips er å følge lyden fra trommene til kirken, hvor man møter Maguti med sine karakteristiske trommer og Martin Ulvin som tar alle med på en trommereise av de sjeldne. Dansekompaniene fra Aktivum holder forestilling, Cirkus Pilar demonstrerer sirkusakrobatikk og Trupp Go`hjerta holder forestilling om "Larven Aldri Mett".

Positivt

Mellom dette blir det også tid til fortellerstund, verksted, workshop i tromme og rytmespill, workshop i sirkusakrobatikk og mye mer.

- Målet er å vise mangfoldet i det som finnes av kulturelle aktiviteter for barn i området. Samt at det gir voksne, - både foreldre og besteforeldre, mulighet til å være med på positive opplevelser sammen med barn og barnebarn, naboer, kjente og ukjente i lokalmiljøet, sier hun og legger til:

- Barnekulturdagen er dagen for alle. Og etter seansen i kirkerommet starter vi med aktiviteter og opptredner i forskjellige hus og rom i tilknyting til kirken. Kafé vil det også bli for dem som trenger et pusterom mellom slagene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse