ANNONSE
Annonse

Bli med på en romantisk kveld på Kringsjå

Fra filmplakaten til Woody Allens «Midnight in Paris».

Flere tusen meldte interesse da Studentsamskipnaden og Cinema Neuf inviterte til gratis utekino i fjor. Nå gjentar de suksessen, og naboer som ikke er studenter er selvfølgelig også invitert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2016 kl 12:38

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: Mellom studentblokkene på Kringsjå rigges det til utendørsvisning av Woody Allen-filmen «Midnight in Paris».

Det er Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) som inviterer i samarbeid med Cinema Neuf til gratis friluftskino på plenen på Kringsjå lørdag 3. september.

– Ta med piknikkurv, noe å sitte på og inviter nye studievenner med for å oppleve magisk stemming i høstmørket på Kringsjå, da vi viser den romantiske komedien «Midnight in Paris». Filmen har engelsk tale og norske undertekster, skriver SiO på arrangementets Facebook-oppføring.

3000 i fjor

Da SiO inviterte til friluftskino og visning av filmen «The Grand Budapest Hotel» i september i fjor, varslet over 3000 mennesker at de ville delta, via Facebook.

Og selv om ikke alle disse faktisk møtte opp, kom likevel mellom 450 og 500 personer til arrangemnetet, ifølge SiO selv.

Så langt har nesten 1000 mennesker huket av for at de er interesserte, eller skal komme, til årets friluftskino. Kapasiteten på plenen på Kringsjå er i alle fall god, området er åpent og inngangen er gratis.

SiO sier de håper at 500-1000 deltakere vil se årets film, og understreker at alle selvfølgelig er velkomne. Også dem som ikke har vært studenter, eller har studenttiden sin som et noe vagere minne.

Om filmen

Woody Allen har regissert filmen som følger manusforfatteren Gil Pender og hans forlovede til Paris. Gil ønsker seg tilbake til en annen tid, og plutselig befinner han seg på eventyrlig reise tilbake til 1920-tallets Paris.

«Midnight in Paris» er, foruten å være en drømmende komedie om tidsreiser, også en vakker kjærlighetserklæring til Frankrikes hovedstad.

Så da er det bare å krysse fingrene for oppholdsvær! Det ser svært lyst ut, ifølge Yr.no.

Her kan du se bilder fra arrangementet i september i fjor:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse