ANNONSE
Annonse

- Bli med på sommerleir!

Erlend Karlseng og Aleksander K. Erichsen ser frem mot en ny sommerleir. FOTO: ELISABETH C. WANG

Hørt om sommerleiren KUL:TUR? Initiativtakerne Erlend Karlseng (21) fra Nordberg og Aleksander K. Erichsen (21) fra Korsvoll er klare for nok en aktiv sommer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2009 kl 08:59

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SKARNES: Gutta arrangerer leiren for andre året på rad etter svært gode tilbakemeldinger på fjorårets sommerleir.

- Vi fikk faktisk tilbakemeldinger fra foreldre hvor barna hadde sagt at de aller helst ville bo på leiren året rundt. Det syntes vi selvsagt var svært hyggelig å høre, sier Karlseng.

Disco og skattejakt

Leiren vil i år ha fem forskjellige tilbud: Musikk, dans, drama og vannsport.

- Barna melder seg på en av aktivitetene som de vil følge gjennom uken. På kveldstid blir det fellesaktiviteter som disco, premièremiddag og skattejakt. Uken avsluttes med en felles forestilling og fotballkamp mot lederne for idrettsgruppene, sier Karlseng.

Leiren vil, i år som i fjor, finne sted på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes, som ligger i skjermede omgivelser. Barna vil bo på både internat og på sovesal under oppholdet. Kost og losji er inkludert. Leiren finner sted i tre separate leiruker; Leiruke 1: 21.06-27.06, leiruke 2: 28.06-04.07 og leiruke 3: 10.08-16.08.

Koreografi og rytme

Gutta ønsker alle typer instrumenter velkommen på leiren, alt fra kazoo og baryton til gitar og trommer.

- Barna vil få opplæring i samspill, enkel musikkteori, samt få innblikk i improvisasjon og lek med musikk. All undervisning vil være lekpreget. Målet med uken er å øve inn låter som skal flettes inn i den endelige forestillingen, sier Karlseng.

Innenfor dans vil det bli undervisning i koreografi, bevegelse til musikk, og rytme. Det vil i hovedsak jobbes med sjangrene hiphop og jazzballett.

- Når det gjelder drama vil barna få scenetrening og opplæring i skuespillerteknikk, tekstskriving, drodling og prosjektgjennomføring. Målet for uken vil være å gi barna scenetrening, samt å gi en morsom og spennende introduksjon til dramafaget. Arbeidet vil ende med en forestilling, som de sammen med musikk og dans vil vise den siste dagen, sier Karlseng.

I vannet

For dem som er glade i vannsport har leiren mye spennende å by på. Det blir blant annet wakeboard, vannski, sandvolley, trampoline og trening.

- De som deltar på vannsportgruppen skal sammen med idrettsgruppen spille i en stor fotballkamp mot lederne på slutten av uken. Så også her er det duket for en spennende kamp, avslutter Karlseng.

Se mer på: www.kultursommerleir. no/påmelding, innen 25. mai.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse