ANNONSE
Annonse

Trenger statister til

Bli med på...

Nå skal det lages film av Håvard Melnæs' bok "En helt vanlig dag på jobben". Folk Flest Filmproduksjon trenger nå statister til å fylle redaksjonslokalene.

Filmen, som er basert på Håvard Melnæs' bok, trenger statister. Passer du i en Se og Hør-redaksjon?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Melnæs skildrer sine egne opplevelser som reporter i ukebladet Se og Hør.

Historien forteller om en ung journalist som begynner i Se og Hør i 1996, og som gradvis kaster alle hemninger for å nå til topps i landets største ukeblad.

Klappjakt

Samtidig blir han en del av en av pressens klappjakt på Mette Marit, og venn av hennes aldrende far - med kronprinsbryllup og påfølgende mindre staselige anledninger å skrive om.

Det er ikke offentliggjort hvem som skal spille alle rollene ennå, men at Ingar Helge Gimle er Sven O. Høiby er ingen hemmelighet.

Filmen produseres av Folk Flest Filmproduksjon.

Ønsker journalister

- Det er en film med mange statister og akkurat nå leter vi etter de 25 som skal jobbe i redaksjonen. Det er snakk om statister og småroller, og vi ønsker i utgangspunktet å caste journalister, fotografer og andre med erfaring fra avis eller ukeblad, med andre ord folk som vet hva som foregår i et redaksjonslokale. Dette for å få det mest mulig autentisk, forteller statistansvarlig Susann Østigaard fra Bogerud.

Filmen går allerede i opptak i slutten av august, så det er bare å ta kontakt så snart som mulig.

- Vi kommer også til å trenge andre statister, så vi oppfordrer alle som kunne tenke seg å være med i filmen til å sende en e-post..

Interesserte kan ta kontakt på susann@folkflestfilm.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse