ANNONSE
Annonse

Bølgen og Moi til Nydalen

Her blir det Bølgen og Moi - i Nydalsveien 30.

Gled dere alle sultne (og tørste) – i år kommer "Mai du skjønne milde" til Nydalen med Bølgen og Moi.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2008 kl 12:49

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Det har lenge vært sikkert at det skal flytte inn en ny restaurant i Nydalsveien 30. Men hvilken, har ikke vært så lenge sikkert.

Men nå har vi også fått vite det, det er det anerkjente café og restaurantkonseptet Bølgen og Moi (Foodgarage), som skal lage mat i Nydalen. Ikke bare til Nordre Akers sultne restaurantgjengere, men også til business- og BI-folket.

Folkelig og uhøytidelig

– Dette blir spennende. Selve lokalet er spesielt, med blant annet hele 9 meter under taket. Det er Arkitektfirmaet Snøhetta som tegner restauranten – og det blir så bra! sier daglig leder i Bølgen og Moi, Torleif Høyvik.

Han forteller at det vil bli en uteterrasse med plass til 100 gjester. Inne blir det 80 plasser, samt vil det bli et eget selskapslokale med plass til rundt 50 personer. Restauranten skal etter planen være åpen hver dag - fra formiddag til kveld.

– Vi satser på et folkelig og uhøytidelig restaurantmiljø – også med mulighet for take away og cateringmeny. Men vi strekker oss gjerne til også å arrangere brylluper og andre høytidelige anledninger. I tillegg vil vi legge til rette for møtelokaler for blant annet businessfolket, og de er det jo mange av i Nydalen, sier Høyvik.

Vedfyrt spesialovn

Og for alle pizza- og pastanytere så kan Høyvik fortelle om en vedfyrt spesialovn som skal gi ekstra høy kvalitet på både pizzaen og pastaen, som skal være fersk og hjemmelaget.

– Og selvfølgelig skal også den gode vinen og champagnen på plass, beroliger Bølgen og Mois daglige leder.

– Nydalen er et veldig spennende område – og fremdeles under utvikling med mer business og flere beboere på gang. Men vi tar mer enn gjerne i mot gjester fra hele Nordre Aker og omegn, sier Høyvik som også gleder seg til åpningen i mai.

Bølgen og Moi startet opp i 1995. I dag teller virksomheten fem restauranter med til sammen 150 ansatte.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.