Bollywood på Storo

Bollywood på Storo

Herdis Brønstad (63) fra Lofthus blir både inspirert og svett av indiske rytmer og bevegelser.

Indisk dans blandet med hip hop blir til eksotisk Bollywood workout. – Gøy og slitsomt, sier Herdis Brønstad (63)

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

Tine Haug fra Grefsen synes Bollywood-trimmen er toppers.

Storo: Dansefeberen herjer i Norge – og nå også på Sats på Storo. Indisk musikk, mystikk og magi sammen med hippe vestlige dansevarianter blir svett Bollywood-trim.

Bollywood-workout

– Dette er utrolig moro. Og noe helt annet enn det ordinære trimtilbudet, sier Herdis fra Lofthus.

Hun har lang treningsfartstid, og vet hva hun snakker om.

– Jeg har danset siden jeg var barn, i tillegg til mye aerobic i voksen alder - også danseaerobic. Men denne "indiske" varienten er skikkelig motiverende – jeg kjenner jeg blir inspirert langt inni meg, sier Herdis.

- Men hva med den "utradisjonelle" treningsmusikken?

– Kan ikke akkurat si at jeg har slik musikk i hylla hjemme, men det går veldig bra å trene/danse etter indiske rytmer også, sier den spreke 63-åringen.

Og det er det mange andre som synes også – salen er ganske full – og det er ingen tvil om at man blir svett av Bollywood-workout også.

- Er det vanskelig å få med seg alle trinnene?

– Det går greit synes jeg – mye takket være en meget dyktig instruktør. Så klart blir det litt hit og dit, men det er bare å henge med, sier Herdis.

- Det svinger

De spesielle danseklassene blir arrangert noen uker hver høst og vår, og dette er andre sesongen for Sats Storo. Men de største entusiastene farter fra senter til senter.

– Jeg har vært gjennom disse dansetrinnene på andre Sats-sentre – blant annet på Ila, sier 20-år gamle Tine Haug fra Grefsen.

Hun liker best utfordrende kombinasjons-klasser, og går gjerne på funk og andre danseinspirerte timer.

– Men "indisk" er veldig kult og ikke minst morsomt. Jeg synes også musikken er bra – det er jo mye indisk-inspirert musikk på utestedene også. Det svinger det, sier en svett Tine i farta.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse