Bollywood på Storo

Herdis Brønstad (63) fra Lofthus blir både inspirert og svett av indiske rytmer og bevegelser.

Indisk dans blandet med hip hop blir til eksotisk Bollywood workout. – Gøy og slitsomt, sier Herdis Brønstad (63)

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Tine Haug fra Grefsen synes Bollywood-trimmen er toppers.

Storo: Dansefeberen herjer i Norge – og nå også på Sats på Storo. Indisk musikk, mystikk og magi sammen med hippe vestlige dansevarianter blir svett Bollywood-trim.

Bollywood-workout

– Dette er utrolig moro. Og noe helt annet enn det ordinære trimtilbudet, sier Herdis fra Lofthus.

Hun har lang treningsfartstid, og vet hva hun snakker om.

– Jeg har danset siden jeg var barn, i tillegg til mye aerobic i voksen alder - også danseaerobic. Men denne "indiske" varienten er skikkelig motiverende – jeg kjenner jeg blir inspirert langt inni meg, sier Herdis.

- Men hva med den "utradisjonelle" treningsmusikken?

– Kan ikke akkurat si at jeg har slik musikk i hylla hjemme, men det går veldig bra å trene/danse etter indiske rytmer også, sier den spreke 63-åringen.

Og det er det mange andre som synes også – salen er ganske full – og det er ingen tvil om at man blir svett av Bollywood-workout også.

- Er det vanskelig å få med seg alle trinnene?

– Det går greit synes jeg – mye takket være en meget dyktig instruktør. Så klart blir det litt hit og dit, men det er bare å henge med, sier Herdis.

- Det svinger

De spesielle danseklassene blir arrangert noen uker hver høst og vår, og dette er andre sesongen for Sats Storo. Men de største entusiastene farter fra senter til senter.

– Jeg har vært gjennom disse dansetrinnene på andre Sats-sentre – blant annet på Ila, sier 20-år gamle Tine Haug fra Grefsen.

Hun liker best utfordrende kombinasjons-klasser, og går gjerne på funk og andre danseinspirerte timer.

– Men "indisk" er veldig kult og ikke minst morsomt. Jeg synes også musikken er bra – det er jo mye indisk-inspirert musikk på utestedene også. Det svinger det, sier en svett Tine i farta.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse