Bon Jovi til Ullevål

Vokalist i Bon Jovi kommer med sitt verdenskjente band til Ullevål Stadion 18. juni.

Et av verdens mestselgende band, kommer til Ullevål Stadion 18. juni. De seks siste årene har bandet solgt 3,2 millioner enkeltbilletter på verdensbasis.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.11.2007 kl 09:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål stadion: Bookingagent Peer Osmundsvaag hos Atomic Agency bekrefter på byråets nettsider at bandet kommer til Ullevål Stadion.

– Ullevål er et veldig fordelaktig sted for en konsert av dette formatet. Det er en konsertarena med høy komfort, understreker Osmundsvaag.

VerdensstjernerBandet startet sin karriere i New Jersey i 1983. De gled rett inn i 80-tallet, med høyt puddelhår og kritthvite tenner. Gutta var klare for ethvert magasincover før de hadde gitt ut en eneste plate. Deres første plate, "Bon Jovi" (1984), gikk rett inn på hitlistene. Men det var først plate nummer tre som sikret stjernestatus verden over. Det er ikke få som kan teksten til "You give love a bad name" og "Living' on a prayer". Så langt har bandet solgt mer enn 120 millioner album på verdensbasis.

Mer enn rock

Høydepunktet som soloartist kom med platen "Blaze of glory", inspirert av musikken fra filmen "Young Guns 2". Vokalist Jon Bon Jovi har tatt veien fra rockestjerne til kjendis i stjerneklasse. Ved siden av musikerkarrieren har han medvirket i flere filmer. Den mest kjente er krigsdramaet "U-571". Rockeren hadde også en mindre rolle i TV-serien "Ally McBeal". Gitarist Richie Sambora har også en solokarriere, men ikke like suksessfull som sin bandkollegas.

For syv år siden spilte de på Nobelkonserten. Årets turne "Lost Highway" var opprinnelig lagt til Trondheim, men er flyttet til Ullevål. Bon Jovi er et godt liveband, som turnerer med et stort apparat rundt seg, for å gi publikum en maksimal konsertopplevelse.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse