ANNONSE
Annonse

Er du klar?

Byr opp til dans

Du er invitert på helaften med denne gjengen - på Kjelsåsdansen. Men det er slett ikke bare for Kjelsås-folket. Også danseglade fra Nittedal, Slependen og Torshov er med.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2016 kl 22:19

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Det er en blid gjeng på Folkets Hus tidlig onsdag morgen. Og ikke minst en danseglad gjeng. I flere tiår har de møttes hver månedlig, og danset seg gjennom kvelden, til levende musikk.

– Det er så moro å treffes her en fredagskveld hver måned. Vi danser jo fordi vi synes det er utrolig gøy! I tillegg er det jo veldig sosialt, sier de fire parene Bjørbæk, Bjerke, Edvardsen og Johansen.

Vil ha med mange flere

Som forteller videre at det er rundt 50 personer som møtes en gang i måneden, en fredagskveld. Ta med mat og drikke, og for dans og hygge. Men Folkets Hus er stort, og har god plass.

– Her er det nesten plass til hundre stykker. Vi vil gjerne bli mange flere, så bare å melde seg på, oppfordrer danserne.

Interesserte kan ringe 45048942, 99569659 eller 98282300 for påmelding og mer info. Inngangsbilletten er 150 kroner.

Byr opp til dans på Folkets Hus - Kjelsåsdansen. Fra venstre Anne Grete og Knut Bjørbæk, Eli og Birger Edvardsen, Torunn og Arne Johansen og Berit og Terje Bjerke, som svinger seg til Elvis - og for Nordre Aker Budstikke - onsdag morgen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Flere sjangre

Det danses i mange sjangre, blant annet vals, gammeldans, rock og swing. Onsdag morgen klokken 9.00 danser de til Elvis og rocker for avisen.

– Vi oppfordrer gjerne også flere menn til å komme, så det jevner seg ut i danseparene. For man kan godt komme singel, man trenger ikke være par for å bli med, inviterer de.

– Må man være spesielt god til å danse?

– He, he, neida. Vi pleier å si det sånn at jo mer man danser, jo bedre blir man!

Fra overalt

Dansen heter altså Kjelsåsdansen. Men slett ikke bare folk fra Kjelsås. Blant annet kommer folk med toget helt fra Grefsen, Nittedal, Slependen og Torshov. Og fra de andre nærområdene.

– Men er det noen aldersgrense for å komme inn?

– He, he. Nei - ingen grense, verken oppover eller nedover!

Kjelsåsdansen arrangerer også sommerfest og julebord.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse