Byr opp til dans!

 

Sørbråten «Ny-gammelt» inviterer til dans nå på lørdag. - Veldig hyggelig om det kommer flere «utenfra» også - de skal bli tatt godt imot, sier festarrangørene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.04.2010 kl 10:24

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SØRBRÅTEN: – På lørdag lager vi fest på lokalet, i Sørbråten Velhus, noe vi gjør et par ganger i året. Vi har etter hvert blitt en fast gjeng som møter opp. Fellesnevneren er at vi er veldig glad i å danse, men også at vi hygger oss sammen – og med god mat. Musikanten vår Egil spiller variert musikk, så her blir det muligheter for blant annet swing, men også mer rolig musikk, inviterer Marianne Faye i festkomiteen

Tradisjon

Hun forteller at dansekveldene har blitt en mangeårig tradisjon, men at det hele opprinnelig startet med en Gammeldans klubb.

– Etter hvert kom ønske fra de yngre om mer variert musikk, og rundt 1970 ble det dannet en ny danseklubb ved siden av gammeldansen, som man kalte NY-Gammelt, og hvor det ble spilt både vanlig dansemusikk og gammeldans.

Gjerne fullt dansegulv!

– Det hadde vært veldig hyggelig om flere utenfra bygda kunne komme på lørdag – par eller single. Egil, spillemannen, vår trives særs veldig godt når dansegulvet fylles opp! Velhuset ligger jo også rett i nærheten av Movatn togstasjon – selv om det skal sies at det ikke «...alltid går et tog.»

Klør det i dansefoten, er det bare å ringe Marianne, tlf. 93446267.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse