Con Amore i Nordberg kirke

Koret Con Amore øver i kirkestuen ved Nordberg kirke hver torsdag.

Oslokoret Con Amore bringer sangglede og julestemning i Nordberg kirke torsdag 14. desember klokken 19.00.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2006 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordberg: I mylderet av julekonserter i adventstiden tenner Con Amore, med sitt utradisjonelle program, lys for mindre kjente julesanger.

- Vi har blant annet fordypet oss i den tyske, romantiske julemusikken hvor vi finner store navn som Mendelssohn og Max Reger. Con Amore starter konsertene med en musikalsk reise til romantikken i Tyskland. Etter pausen får publikum bli med på en verdensrundtur i julens tegn og vi får høre hvordan andre land og kulturer hyller høytiden med sang. Koret har funnet frem sanger fra blant annet Afrika, Norge, Irland, Cuba, USA og Polen, opplyser koret i en pressemelding.

Con Amore er et blandet kor med 50 aktive medlemmer i alderen 23 - 75 år. Koret ble startet allerede i 1969. Koret øver i kirkestuen ved Nordberg kirke hver torsdag, og det er med stor glede koret inviterer alle som bor i området på konsert.

- Kirken og menigheten her oppe har alltid holdt dørene åpne for oss og det er hyggelig å kunne gi noe igjen, sier PR-sjef Denise Samson.

Dirigent for Con Amore er Ida Baalsrud. Hun har utdannelse som fiolinist og kordirigent fra Norges Musikkhøgskole og har også studier i komposisjon fra samme sted. Kveldens konferansier er skuespilleren Morten Rudå med utdannelse fra blant annet The American Academy of Dramatic Arts, New York. Han er å se i årets julekalender for voksne på TV Norge - "Jul i Tøyengata".

- I tillegg har vi med Anders Byfuglien på piano. Han er til daglig organist i kirkene Mortensrud og Klemetsrud, sier Samson.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse