Cup-liv for Koll- og Korsvollspillere

Koll- og Korsvollspillerne kjenner hverandre godt, og vil nok møtes igjen i andre sluttspill. Jentene kjenner hverandre godt og stemningen var god også etter kampen som endte så godt som uavgjort.

Ta med sovepose, liggeunderlag, nattøy, treningsstøy, fritidsklær, drikkeflaske, badetøy, regntøy, gnagsårplaster, lommepenger og godt humør. Og du er klar for cup.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.08.2006 kl 10:42

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker: Til Tønsberg, Nørhølne, Gøteborg eller Ekeberg. Mange barn og unge har brukt sommeren til treningssamlinger og cuper. Biler stappet full av bagasje og trenere og foreldre har dratt ut av bydelen til helger og uker på madrass i klasserom på fremmede skoler.

Til do-kø, frokost-kø, matpakkesmøring og mye lappskaus og lunken spagetti bolognese. Hjemlengsel og en smak av frihet. Diskotek og kortspill på rommet. Mobil og ipod i lomma.

Skjærgårdscup ble arrangert i Tønsberg siste helgen før skolestart med en dag i øsende regn, en dag i strålende sol. Bydelens lag markerte seg på en veldig positiv måte. For klassen jenter -92, ble finalen et spennende Nordre Aker bydelsoppgjør. Koll og Korsvoll gikk helt til topps i A-sluttspill.

Etter full tid var stillingen uavgjort, etter ekstraomganger var stillingen likedan, og Korsvoll vant en knepen seier på flest cornere i kampen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse