Dans mot nye høyder

Dans mot nye høyder

Håvard Engell sammen med Irene Aarset Johansen. foto: Elisabeth C. Wang

I januar fikk Irene og Siri Aaarset Johansen ved Den Norske Ballettskolen et tilbud de ikke kunne takke nei til.

Tekst:

Publisert:

GREFSEN/KJELSÅS: - Vi hadde et møte med Håvard og Turid Engell i januar hvor vi snakket om en eventuell overtakelse av musikalteaterskolen Cap à Pied. De har en stund vurdert å trappe ned etter 20 år med musikalteaterskole, og at de i det hele tatt kom med dette forslaget ser vi på som en stor ære, sier Irene.

Dobler antall elever

De to søstrene trengte ingen betenkningstid for å komme med et svar. Dette var noe de begge hadde et stor ønske om å kunne gjennomføre.

- Vi kjenner Håvard og Turid godt fra før og vi deler de samme tankene, verdiene og filosofiene i forhold til det å drive en danseskole. Det gir oss troen på at dette prosjektet vil lykkes og at vi sammen kan nå nye mål, sier Irene.

Per i dag er trener rundt 300 danseglade barn og unge ved Den Norske Ballettskolen. Med elevene fra Cap à Pied dobles dette antallet.

- Det har vært en utfordring, ingen tvil om det, men vi har møtt så utrolig mange hjelpsomme mennesker på vår vei. Vi er utrolig glade for at vi holder til i denne bydelen, det skal være sikkert, smiler Irene.

Fra høsten fordeles partiene ved DNBS/Cap à Pied på Folkets Hus på Kjelsås, Engebråten skole og de "gamle" lokalene i Mikael Hertzbergs vei 11.

- Vi ønsker å videreføre og videreutvikle Håvards arbeid med Cap à Pied i tillegg til vårt eget arbeid med ballettskolen. Det har vi stor tro på begge to, og ettersom påmeldingene allerede strømmer på, har vel ryktene gått, sier Irene tydelig fornøyd.

- Full kontroll

De faste pedagogene ved DNBS beholdes, men med en eventuell dobling av antall elever må også ny kraft hentes inn.

- Vi har full kontroll og gleder oss veldig til høsten. Men aller først er det forestilling i Sandvika teater 14. juni, og i august, fra 3. til 16. holder vi et intensivt kurs i klassisk ballett for alle interesserte. Dette kurset avsluttes med en forestilling som settes opp på Trikkehallen.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!