ANNONSE
Annonse

Dans mot nye høyder

Håvard Engell sammen med Irene Aarset Johansen. foto: Elisabeth C. Wang

I januar fikk Irene og Siri Aaarset Johansen ved Den Norske Ballettskolen et tilbud de ikke kunne takke nei til.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN/KJELSÅS: - Vi hadde et møte med Håvard og Turid Engell i januar hvor vi snakket om en eventuell overtakelse av musikalteaterskolen Cap à Pied. De har en stund vurdert å trappe ned etter 20 år med musikalteaterskole, og at de i det hele tatt kom med dette forslaget ser vi på som en stor ære, sier Irene.

Dobler antall elever

De to søstrene trengte ingen betenkningstid for å komme med et svar. Dette var noe de begge hadde et stor ønske om å kunne gjennomføre.

- Vi kjenner Håvard og Turid godt fra før og vi deler de samme tankene, verdiene og filosofiene i forhold til det å drive en danseskole. Det gir oss troen på at dette prosjektet vil lykkes og at vi sammen kan nå nye mål, sier Irene.

Per i dag er trener rundt 300 danseglade barn og unge ved Den Norske Ballettskolen. Med elevene fra Cap à Pied dobles dette antallet.

- Det har vært en utfordring, ingen tvil om det, men vi har møtt så utrolig mange hjelpsomme mennesker på vår vei. Vi er utrolig glade for at vi holder til i denne bydelen, det skal være sikkert, smiler Irene.

Fra høsten fordeles partiene ved DNBS/Cap à Pied på Folkets Hus på Kjelsås, Engebråten skole og de "gamle" lokalene i Mikael Hertzbergs vei 11.

- Vi ønsker å videreføre og videreutvikle Håvards arbeid med Cap à Pied i tillegg til vårt eget arbeid med ballettskolen. Det har vi stor tro på begge to, og ettersom påmeldingene allerede strømmer på, har vel ryktene gått, sier Irene tydelig fornøyd.

- Full kontroll

De faste pedagogene ved DNBS beholdes, men med en eventuell dobling av antall elever må også ny kraft hentes inn.

- Vi har full kontroll og gleder oss veldig til høsten. Men aller først er det forestilling i Sandvika teater 14. juni, og i august, fra 3. til 16. holder vi et intensivt kurs i klassisk ballett for alle interesserte. Dette kurset avsluttes med en forestilling som settes opp på Trikkehallen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse