Annonse: Bydel Nordre Aker

Danselek og ledige plasser på nysirkus

Nysirkus-kurs.

Bli med på helgekurs i danselek for barna i helgen 11. og 12. februar, eller meld deg på sirkusskole med Nysirkus Pilar! Det er grupper både for barn, ungdom og voksne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.02.2017 kl 17:22

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Helgekurs i danselek.

DANSELEK

Dans og bevegelseslek for barn 2-6 år og en voksen deltakende. Lek og eksperimentering med enkle uttrykksmidler som alle kan mestre. Kreativitet, kroppsbevissthet, kommunikasjon og bevegelsesglede til verdensmusikk, klassisk musikk og enkle rytmer fra djembe-tromme.

Kursholder er førskolelærer og dramapedagog med videreutdanning i dans fra Laban Centre London.

Intensivt helgekurs lørdag og søndag: 11. og 12. februar 2017.
Fra kl. 11:00 til 12:15.

Pris:
1 barn og 1 voksen: 600,-
2 barn og 1 voksen: 1000,-

Påmelding:
E-post: kurs@kreativdans.no
Mob: 93 89 85 89
www.kreativdans.no

LEDIGE PLASSER PÅ NYSIRKUS-KURS

Nysirkus Pilar trollbinder liten og stor med sin avanserte sjonglering, halsbrekkende akrobatikk, spektakulære flammeshow, morsomme klovneforestillinger og iøyefallende høye menn. De har også Sirkusskole for barn.

Sirkusteknikker er ypperlig og morsom trening, og det gir deg bedre koordinasjon, kroppskontroll, refleks og balanse. Alle mestrer noe, man gjør ting sammen andre, samtidig som man kan velge å drive mer med det man synes er morsomst.

Det vil bli gitt undervisning i:

  • Akrobatikk
  • Line
  • Luft-akrobatikk
  • Sjonglering
  • Stylter

Barn som vil begynne på sirkusskolen bør ha fylt 5 år, altså være i skolealder. Dette fordi sirkusaktiviteter krever en viss motorisk kontroll. Nysirkus Pilar setter sikkerhet i høysetet, og alle aktiviteter læres fra grunnen av.

Priser:
Nysirkus Pilar har to grupper, en for barn og en for ungdom/voksne.
Barn: kr. 600,-
Ungdom/Voksne: kr. 800,-

Booking/Administrasjon: Sergio Pilar tlf. +47 930 54 346

Bydel Nordre Akers kultur- og ungdomshus

Her vil det komme informasjon om hva som skjer på Kultur- og ungdomshuset Trikkehallen på Kjelsås, ungdomshuset Glasshuset på Nordberg og samfunnshuset Abelloftet på Ullevål.

De tre stedene driftes av Forebyggende barne- og ungdomsenhet og Kulturenheten.

Trikkehallen på Kjelsås, Midtoddveien 12

Kultur- og ungdomshus med kafé, scenerom med publikumsamfi, lyd og lysutstyr, bandrom/øvingslokaler, studio og ulike kurs for barn og unge (rollespill, ballett, funkjazz, teater, nysirkus og band/ instrumental). Ungdomsarrangementer, konserter, lavterskeltilbud og gruppeaktiviteter, turer, barneforestillinger med mer.

Ler mer om programmet: www.trikkehallen.no

Facebook: www.facebook.com/groups/trikkehallen og www.facebook.com/trikkehallen.oslo

Kurs og samarbeidspartnere: www.dnbs.no, eventyrspillet.wordpress.com, www.solstraalen.no, www.sirkuspilar.no, www.oslokulturskole.no

Glasshuset, ved Kringsjåhallen

Glasshuset ved Nordberg ungdomsskole er et lavterskeltilbud med alt fra frokostklubb, deltakelse i sosiale aktiviteter i friminutt eller skoletid, helseopplysning og samtaler hos helsesøster. Miljøterapeutene arrangerer aktiviteter og turer.

Abelloftet, Vestgrensa 2 (John Colletts plass)

Abelloftet er et lite samfunnshus på Ullevål med kurstilbud for barn og unge (dans med Den Norske Ballettskole, teater ved Solstrålen teater), barnekulturhelger, fritidsklubb 2 kvelder i uka og utleie.

Les mer: www.abelloftet.no

Facebook: www.facebook.com/abelloftet

Nøkkelord