Danset seg til Gambia

Fra venstre Linda Andersen og Stig Atle Aavik fra "Cap à Pied" sammen med lokalbanksjef i SpareBank 1 Oslo, Anne Mette Eknes.

Musikalteaterskolen "Cap à Pied" for barn og ungdom vant 25 000 kroner fra SpareBank 1 Oslo. I mars blir det utvekslingstur til Gambia.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.01.2007 kl 13:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Storo: - Med aktivt ungdomsarbeid gjennom mange år, i form av dans og teater, har "Cap à Pied" bidratt sterkt til å gjøre Oslo til en gladere by, sier lokalbanksjef i SpareBank 1 på Storo, Anne-Mette Eknes.

Hun håper skolens planlagte utvekslingstur til Gambia skal gi ytterligere inspirasjon og økt kulturforståelse. Rett før jul overleverte Eknes 25 000 kroner til skolen i reisestøtte. "Cap à Pied" ble nemlig månedsvinner av "Vi bryr oss om Oslo" - et samarbeid mellom banken og Radio 1 hvor formålet er å støtte lag, foreninger og bedrifter som bidrar til å gjøre Oslo enda bedre å bo og jobbe i. Pengene ble mottatt med jubel, dans og en rikelig dose med positiv energi i bankens lokaler på Storo Storsenter.

- Denne turen er veldig viktig for oss, sier Stig Atle Aavik, skolens nestleder. - Vi gleder oss til å reise, til å oppleve noe ukjent og spennende.

I "Cap à Pied" lærer noen dans, andre teater. Trivselsfaktoren er svært høy, og veldig mange fortsetter helt til de har fullført ungdomskolen.

- Vi ønsker å stimulere hele mennesket, og turen til Gambia er helt i tråd med dette. Slik som verden har blitt ønsker vi å bidra til en forståelse som går utenfor bare det å drive teater. Vi besøker et land hvor man lever i fred med hverandre, uavhengig av religion og bakgrunn, vi kommer til å spille for presidenter. Vi får kort fortalt opplevelser for livet, sier Aavik.

- Det er en glede å kunne støtte "Cap à Pied", sier Eknes. - Her gjøres det et veldig godt arbeid med barn og unge. De involverte får positive opplevelser og kunnskap som det er godt å ha med seg videre i livet. Disse ungdommene stråler jo!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse