– Det kribler litt i magen!

Danset: Rebekka og Iris hadde det gøy sammen.

Lørdag 2. februar klokken 15.00 inntar et tyvetalls elever fra Nordberg skole Akershus festning med forestillingen "Varm vinter". Mandag morgen øvet de på "moves" i Trikke- hallen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2008 kl 11:58

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Slossing?: Neida, det bare ser sånn ut.

Se bildet større

Kul gjeng: Selma, Oda, Aurora, Eline og Linn poserte foran kameraet. Foto: Elisabeth C. Wang

Kjelsås: Danseforestillingen er en del av stafetten "100 Magiske Øyeblikk" i forbindelse med åpningen av Operaen i Bjørvika. Hundre forestillinger fra hele landet er plukket ut til å være med på feiringen. "Varm vinter" er ett av disse prosjektene.

– Dette prosjektet, som er støttet av bydelen, er et samarbeid mellom Trikkehallen, dansekunstnerne Sara Christophersen og Ingrid Remmen og deler av 9. klasse ved Nordberg skole. Og vi i Trikkehallen synes virkelig det er svært spennende å være en del av dette, sier leder Liv Husby.

Klimasituasjonen

Inne i øvingslokalet er allerede flere av elevene kommet godt igang med planleggingen. Blant dem hip-hop-gruppen til Selma (14), Oda (14), Aurora (15), Eline (14) og Linn (14).

– Det er kjempeinspirerende å jobbe med det her, det synes jeg virkelig, smiler Aurora.

– Vi er delt inn i flere ulike grupper og jobber dermed med temaet klimasituasjonen på flere ulike måter, opplyser Eline.

– Kreative!

Og dansekunstnerne Sara Christophersen og Ingrid Remmen er imponerte over elevenes innsats så langt.

– De er kjempeflinke til å ta i mot råd og vink fra oss, samtidig som de er flinke til å jobbe kreativt på egenhånd. Det er tydelig at de synes det er gøy å være en del av dette prosjektet og at de vil at det endelige resultatet skal bli så bra som mulig, sier Christophersen.

Les hele artikkelen i denne ukens papiravis.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse