ANNONSE
Annonse

Disse studentene skal gjøres narr av

Felix Magnus (fra v.), Marius Aasen og Simen Sandberg øver på den kommende BI-revyen. Her henger de i "baren" på Shnas. Foto: Ingvild Liadal

BI-revyen prøver seg igjen, denne gangen parodierer de egne elever og ansatte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2010 kl 11:18

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: I Storsalen på Studentenes Hus i Nydalen er allerede skuespillerspirene klare på scenen. De drar i gang en sketsj om utestedene til studentene på BI: Kroa og SHNAS.

Helly Hansen-seilerjakkene er på, sleikene er inntakt og brunfargen er godt synlig. Man kan allerede se at det er snakk om BI-gutter.

– Dette er det glade kaos det, sier Lene Hagen, kunstnerisk ansvarlig, til oss. Hun forteller at hun aldri hadde hørt om BI-revyen før nå, men tok på seg oppgaven likevel, nå med et mål om å gjøre revyen mer synlig for folket i Oslo.

Tyngden du trenger

BI er kanskje ikke mest kjent for sin kunstneriske side. Ved å bruke det kjente slagordet til Handelshøyskolen, "Tyngden du trenger", vil de 30 medvirkende, i år markere seg på revy-terrenget. Og parodien av skolen er et faktum.

Kort og godt kunne Hagen fortelle oss at revyen handler om en gutt fra Toten, Røed Traad Jr., og hans ferd til å bli en ekte BI-gutt. Så møter vi flere elever på skolen, samt rektor, kantinepersonalet og vaktmesteren.

Øvingen til revyen har allerede vart i noen uker, og premieren nærmer seg nå i mars, Hagen mener dette skal bli den beste BI-revyen noensinne.

– Vi gjør litt narr av BI, men vi skal også vise at det faktisk finnes mange normale mennesker på skolen. Jeg har jo fått høre nå om de tidligere revyene på BI, og hvilke halvveisprodukter det var, så i år gir vi bånn gass, sier hun.

Hun er klar for å reformere trenden av labre revyprodukt for den ellers så kjente skolen i Nydalen.

– Det som også er spesielt er at i revyen har vi bare brukt Disney-musikk, så har vi skrevet nye tekster og vi synger på norsk. Det er kjempeviktig for oss å bruke kreativiteten på og av scenen. Vi skal jo tross alt ha fullt hus, forteller Hagen.

Sponsing fra næringslivet

– Det er vanskelig med sponsing, men noe har vi fått av næringslivet. Vi har kanskje ikke markert oss godt nok årene før, så derfor er det litt vanskelig nå. Men det kommer seg. Vi stiller jo gjerne opp med logoer på gensere og reklamer, sier hun.

Allerede på premieredagen, har kjente tidligere elever fra skolen fått tilsendt invitasjoner.

Som avslutning kan Hagen fortelle oss en liten hemmelighet.

– På scenen skal vi også få besøk av en tidligere reality-deltager, så nå er det bare å vente og se, smiler Hagen lurt.

Revyen spilles i perioden 1.-5. mars, og du kan bestille billetter pr telefon: 466 90 000

Eller du kan komme innom BI og kjøpe. De selges på skolen i uke 8 og 9 og revyuken.

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse