Dobbel Lucia i Grefsen kirke

...og Kor21 litt senere på kvelden. Foto: Utlånt

Søndag morgen blir det Lucia-konsert i Grefsen kirke med Kammerkoret Utsikten. Senere på kvelden kan du oppleve julestemning fra Kor21 med gjester.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Tradisjonen tro blir det Lucia-feiring klokka 08.00 om morgenen 13. desember i Grefsen kirke.

— På tross av at det er supertidlig på morgenen, har vi klart å dra full kirke år etter år. Noe som er utrolig moro! sier Christel Stub i Kammerkoret Utsikten.

I år skal Ludo, som er kirkens barnekor, også delta på konserten. De skal i tillegg til å synge sammen med Kammerkoret Utsikten, stå for Lucia-prosesjonen.

— Vi ønsker naturligvis å være det koret som gir hver og en av publikummerne den ultimate julestemningen, og har lagt opp til et repertoar som skal glede, røre ved hjertet og imponere. Og siden det er så tidlig på morgenen, serverer vi også klassisk Lucia-kost

— lussekatter, sier Stub.

Det er nyvalgt leder i menighetsrådet på Grefsen, Kirsti Nordbyhaug, som dirigerer koret, mens Erlend Fagertun, kantor i Grefsen kirke, akkompagnerer på piano.

Kveldskonsert

Senere på kvelden er det Fagertun som tar over dirigentstaven, når Kor21 entrer kirkegulvet, sammen med elever fra Grefsen skole, klokken 19.00. På repertoaret for julekonserten står både kjente og kjære julesanger og noen mer ukjente perler, ifølge arrangørene.

Kor 21 et blandet kor som ble startet i 1991, med basser, tenorer, sopraner og alter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...