ANNONSE
Annonse

Elevene redesignet klær til Lisa Marias butikk

HAPPIKIDZ: Lisa Marie Hareide er strålende fornøyd med elevene på Nordpolen Skole. Og Jacob Kvenild Haugnes (14) er stolt av resultatet. Foto: Janina Lauritsen

Åttendeklassingene på Nordpolen skole har fått prøve seg som designere for gjenbruksbutikken Happikidz på Sagene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SAGENE/KJELSÅS: I vinter åpnet Lisa Maria Hareide gjenbruksbutikken Happikids på Sagene. Hun er gift med KrF-leder Knut Arild Hareide, er bosatt på Grefsen og tidligere lærer på Maridalen skole.

Den siste måneden har elever fra Nordpolen skole på Sandaker jobbet med å sy nye plagg av gamle og slitte klær.

— Det startet med at vi var på besøk og Lisa fortalte om butikken. Elevene tok med plagg som ikke kunne selges slik de var, sier lærer i design og redesign, Mari Møller Thorsen.

Og Hareide er storfornøyd med resultatene, som nå skal selges i butikkken til inntekt for organisasjonen Aktiv Barnehjelp.

— Jeg er helt imponert over det de har klart å lage. Jeg gleder meg til å vise det frem til kundene og fortelle om prosjektet. Og plaggene har blitt unike med forskjellige uttrykk. Det er gøy at de vil støtte gjenbruk! sier hun til Sagene Avis.

Les hele reportasjen, og se hva elevene har gjort med klærne, i Sagene Avis!

DESIGNERE: Arvin Karimzadeh (13), Sahal Shooqi Mohamed (14) og Jacob Kvenild Haugnes (14) viser frem klærne de har redesignet. Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse