Elv i flammer

 

Over 30.000 mennesker la torsdag ut på vandring i kveldsmørket langs Akerselva.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.09.2007 kl 14:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ild og vann var de sentrale elementene under torsdagens Elvevandring. ALLE FOTO: NILS SKUMSVOLL

AKERSELVA: Fra Stilla og ned til Grønland stod det utplassert tett i tett med fakler som viste veien for nysgjerrige turgåere.

Kø!Og når 30.000 mennesker går på tur samtidig blir det kø. Fra begynnelse til slutt var det stadig klynger med mennesker som observerte de forskjellige kreative innslagene langs elvebredden. Alt fra tatoverte karer som sjonglerte med brennende fakler, entusiastiske kor, ivrig musikant med søppelbøtte som instrument, bildeframvisning på husvegger, lysformasjoner i elva, kunst i trærne, Draumir-konsert i Nydalen, skumle troll og småjenter som viste siste nytt fra danseskolen. En aldeles herlig blanding av hva bydelenes kulturliv har å by på. Dette var kreativ elvebredde hva angår kultur i dobbelt forstand!

God tradisjonElvelangs har på kort tid rukket å bli et svært populært arrangement, og det med rette. For er det en dag i året da hovedstadens beboere eier elva, så må det være bydelene Gamle Oslo, Sagene, Grünerløkka og Nordre Akers arrangement Elvelangs. Bilder sier i denne sammenheng mer enn ord. Sees til neste år!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse