ANNONSE
Annonse

– En katastrofe å tape mot jentene

Her fra da Petter Northug sist konkurrerte på Grefsenkollen. Han gikk på rulleski mot Alexander Legkov i 2013. Foto: VI MENN

Slik skal Petter Northug feire 65-åringen Vi Menn på fredag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2016 kl 09:14

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSENKOLLEN: Fredag kommer Petter Northug til Grefsenkollen for å holde show-konkurranser.

Vi Menn feirer 65 år og arrangerer showkonkurranse. Det er brødrene Northug (Petter og yngstemann Even) mot Helene Olafsen (snowboard) og Hege Bøkko (skøyter).

Petter: – Full skjerpings på fredag

– Vi Menns motto er «La Menn Være Menn». Det vil være en katastrofe for meg og Even å tape mot jentene på fredag, så her er det full skjerpings som gjelder! sier Petter.

FIKK DU MED DEG DETTE? Petter Northug i «baris» nedover Grefsenveien!

De to lagene skal konkurrere i fem utvalgte dueller. Utøverne får testet både kløkt, samarbeidsevne og fysisk styrke. Alle øvelsene foregår i amfiet på Grefsenkollen, der også OverOslo-festivalen arrangeres om noen uker.

Vi Menn-arrangementet er gratis for publikum, som kan sitte i gresset nedenfor restauranten på Grefsenkollen og få med seg showkonkurransene til idrettsutøverne fra klokken 17.30.

Det blir satt opp gratisbuss til Grefsenkollen bra Storo Storsenter, utenfor Kaffebrenneriet, kl 16.00, 16.30 og 17.00. Retur klokken 19.00.

Lokal musikk

DJ Jack Taylor, aka Jacob Øyre Gundersen fra Grefsen, kommer til å skape den musikalske rammen rundt showet. Her kan du lese mer om artisten!

Grefsen-artisten Jack Taylor spilte på OverOslo i 2015. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

Jack Taylor lagde forresten den offisielle VM-låta til Northug i Falun. Hør den her!

– Vi Menn har sponset Petter Northug siden 2009, det er vi som har vært med ham lengst. Nå fyller vi 65 år, og er blitt Europas største ukeblad for menn. Det feirer vi med en stor fest på Grefsenkollen, og alle er invitert til å delta på showet, sier Torstein Eike, produktansvarlig i Vi Menn.

LES OGSÅ: Lyn-løperen fikk Northug som trener: – Petter virker som en litt slækk fyr…

Om deltakerne

Helene Olafsen er verdensmester i snowboardcross, har en andreplass fra X-games og en fjerdeplass i OL. Hun deltar nå i «Best av de beste» på TV2, sammen med Hege Bøkko. Hege er Norges beste kvinnelige skøyteløper, med 9 NM-gull i bagasjen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse