ANNONSE
Annonse

En konsertopplevelse utenom det vanlige

Søndag morgen kan du oppleve en helt annerledes konsertopplevelse under åpen himmel ved Fagervann i Maridalen, hvis du er en morgenfugl, vel og merke.

Søndag kan du oppleve en vakker morgenstund med soloppgangen som bakteppe, når Ultima-festivalen inviterer på gratiskonsert i Maridalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MARIDALEN: Klokka 06.30 søndag 13. september inviterer komponisten Knut Olaf Sunde og Det norske Blåseensemble til en gratis konsertopplevelse helt utenom det vanlige.

Bach i Fagervann

Ved Fagervann i Maridalen kan du oppleve Bachs «Preludium i C-moll» og Scelsis «Tre Pezzi», 2. og 3. sats, begge i Sundes arrangement, under åpen himmel mens solen stiger opp over Maridalen.

Konserten er en del av programmet under festivalen Ultima

— med undertittelen Oslo Contemporary Music Festival

— som arrangeres mellom 9. og 19. september.

Samtidsmusikk

Ultima er landets største samtidsmusikkfestival og en unik organisasjon i norsk kulturliv. I 2008 hadde Ultima over 20.000 besøkende fordelt på utstillinger, pedagogiske prosjekter, sceniske forestillinger og konserter.

Ultima er organisert som en stiftelse hvor 18 av landets sentrale institusjoner og organisasjoner i det profesjonelle kulturliv er medlemmer. Medlemmene koordinerer og stiller sine ressurser til rådighet for festivalen. Kronprins Haakon er festivalens høye beskytter.

Alternativ 1: telttur

Hvis du ikke er den største morgenfuglen, men likevel en friluftselsker, kan konsertopplevelsen kombineres med en skogstur kvelden i forveien.

Lørdag 12. september kan du delta på guidet vandring fra Skar til Fagervann.

Guide er komponist Knut Olaf Sunde. Ta med sovepose, telt og nistepakke, og møt opp på Skar bussholdeplass i Maridalen klokka 18.00. Meld deg på til fagervann@ultima.no eller ring 22 40 18 90.

Alternativ 2: busstur

Hvis du derimot er en morgenfugl, og det frister å starte dagen tidlig på søndag, blir det også satt opp buss fra bussholdeplassen utenfor Plaza hotell klokka 04.30. Påmelding også her til fagervann@ultima.no. God tur!

Les mer om Ultimafestivalen HER!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse