- En musikalsk drømmekveld

Knut Reiersrud.

Onsdag var det première på Scene Grefsenkollen. «Stunning», «drømmekveld», «bydelsløft», «fantastisk» og «dødsbra» var bare noen av kveldens superlativer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2009 kl 14:18

GREFSENKOLLEN:

— Dette var en helt fantastisk kveld! Veldig bra underholdning, og kjempegod mat. Dette er noe vi virkelig har ventet på! Jeg har bodd her i hele mitt liv, og vil kalle dette initiativet et «bydelsløft»

— et tilbud vi tar imot med åpne armer, sier Kari Anne Hole Tranborg fra Kjelsås, med samtykkende mann Poul Tranborg.

Paret har også booket seg inn på konsertene til både Jo Nesbø og Gisle Børge Styve senere i høst. Men de fikk også lyst til å høre mer av blant annet Ingrid Olava, som spilte og sang vakkert fra sin nye plate etter middagen.

— I går kveld gikk vi hjem med en kjempegod følelse, sier det fornøyde paret.

SE FLERE BILDER FRA KVELDEN HER!

Middag med attåt

Kvelden startet med at eier og drifter Jon Kloster ønsket velkommen.

— Dette er en stor kveld for oss! Og vi har jo nesten akkurat begynt! sa Jon som overtok stedet for ett års tid siden.

Han introduserte konferansier for kvelden

— NRKs Olav Viksmo Slettan. Underveis i treretteren fikk gjestene også servert musikalske smaksprøver av forrykende Knut Reiersrud, fengende Jørn Simen Øverli og heftige bluegrass band; Ila Auto.

Også de lokale initiativtakerne Thorkild Gundersen og Lars Fosdahl var på scenen.

— Det er nesten så vi må klype oss i armen for å sjekke at dette er virkelig! sa gutta, som fikk stor applaus fra gjestene.

Det meste

Og man skal lete lenge og vel for å finne noe annet enn superlativer fra arrangementet på Grefsenkollen i går kveld. Det hadde det aller meste

— «stinn brakke», stor stemning og stjerneartister

— også lokale helter som blant annet Bugge Wesseltoft og Nils Petter Molvær, som avsluttet konsertkvelden.

SE FLERE BILDER HER!

— Klare for «kollen»

Kjersti og Geir Henning Garstad fra Grefsen er mer enn klare for mer Scene Grefsenkollen.

— Dette var helt topp, og vi kan forestille oss hvor dødsbra dette opplegget kommer til å bli.

— Det er jo mye lettere for oss som bor i området å dra på konsert på Grefsenkollen, i stedet for å måtte reise helt ned til sentrum. Og mer hyggelig da

— med konsert på Grefsenkollen

— også med de fantastiske omgivelsene, sier Kjersti og Geir Henning.

— Det var jo et lite tog som vandret nedover veien etterpå. Da fikk vi en følelse av hvordan det var i «gamle dager», med samling, dans og moro på Grefsenkollen. Arrangørene klarer nok å gjenskape noe av det som var før, sier paret som planlegger både flere konserter og vinsmaking på «kollen».

Mer om konserthøsten på Grefsenkollen hos Grefsenkollens Venner

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer fra Scene Grefsenkollen og intervju med Bugge Wesseltoft.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon