- En opplevelse for livet!

- En opplevelse for livet!

 

Engebråten skole huser for tiden 36 ungdommer fra ni ulike nasjoner. I dag er det "Open Day" med mat og underholdning.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.08.2008 kl 13:50

GREFSEN: Bak "Go Green Camp" står organisasjonen CISV som er en religiøs- og politisk uavhengi organisasjon. Organisasjonen arbeider hovedsaklig med barn og ungdom fra 11 år og oppover.

- Undommene kommer fra Mexico, Equador, Brasil, USA, Storbritania, Frankrike, Israel, Filippinene og Norge. Og gjennom tre uker blir de kjent gjennom ulike aktiviteter og temaer, forteller Ann Englund i CISV.

Miljø og gjenbruk står i fokus på leiren og deltagerne har blant annet funnet ut av hvor mye søppel de produserer i løpet av et døgn.

- Vi er svært takknemlige for at vi fikk lov til å låne Engebråten skole for her fungerer alt optimalt. Dette er den første leiren vi har hatt i Oslo på flere år, sier Englund.

- Fantastic!

Max Adarme fra Filippinene, Thomas Tyler Williams fra Brasil og Ingvild Husøy fra Stavanger synes det eneste som er galt med leiren er at den varer alt for kort.

- Det er så spennende å bli kjent med ungdommer fra andre land og på tvers av grenser. Jeg er sikker på at jeg kommer til å lengte tilbake hit nåt jeg kommer hjem, sier Max.

Vennene nikker samtykkende.

- Ja, det er et utrolig bra miljø her og vi har lært veldig mye. Nå blir det spennende å se om noen av oss klarer å holde kontakten på tross av avstanden, sier Thomas.'

- Vi lærer mye om hverandres kulturer og litt av hverandres språk. Det er morsomt, avslutter Ingvild.

Annonse
Se bildet større

Det er ingen tvil om at ungdommene koser seg på leir.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!