- En opplevelse for livet!

 

Engebråten skole huser for tiden 36 ungdommer fra ni ulike nasjoner. I dag er det "Open Day" med mat og underholdning.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.08.2008 kl 13:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Det er ingen tvil om at ungdommene koser seg på leir.

GREFSEN: Bak "Go Green Camp" står organisasjonen CISV som er en religiøs- og politisk uavhengi organisasjon. Organisasjonen arbeider hovedsaklig med barn og ungdom fra 11 år og oppover.

- Undommene kommer fra Mexico, Equador, Brasil, USA, Storbritania, Frankrike, Israel, Filippinene og Norge. Og gjennom tre uker blir de kjent gjennom ulike aktiviteter og temaer, forteller Ann Englund i CISV.

Miljø og gjenbruk står i fokus på leiren og deltagerne har blant annet funnet ut av hvor mye søppel de produserer i løpet av et døgn.

- Vi er svært takknemlige for at vi fikk lov til å låne Engebråten skole for her fungerer alt optimalt. Dette er den første leiren vi har hatt i Oslo på flere år, sier Englund.

- Fantastic!

Max Adarme fra Filippinene, Thomas Tyler Williams fra Brasil og Ingvild Husøy fra Stavanger synes det eneste som er galt med leiren er at den varer alt for kort.

- Det er så spennende å bli kjent med ungdommer fra andre land og på tvers av grenser. Jeg er sikker på at jeg kommer til å lengte tilbake hit nåt jeg kommer hjem, sier Max.

Vennene nikker samtykkende.

- Ja, det er et utrolig bra miljø her og vi har lært veldig mye. Nå blir det spennende å se om noen av oss klarer å holde kontakten på tross av avstanden, sier Thomas.'

- Vi lærer mye om hverandres kulturer og litt av hverandres språk. Det er morsomt, avslutter Ingvild.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse