Forfatterdebut: – Endelig har jeg gjort det!

Mari Elisabeth Vinorum er stolt over utgivelsen av sin første bok. foto: elisabeth C. Wang

I disse dager debuterer Mari Elisabeth Vinorum (26) fra Nydalen som forfatter. Boken har hun kalt «Den røde ballen - og andre sannheter?».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.07.2008 kl 15:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: – Det er en utrolig deilig følelse å endelig ha realisert denne drømmen. Likevel kan jeg jo ikke la det bli med én bok. Det er jo dette jeg vil drive med og dette jeg alltid har ment var min vei, smiler Vinorum.

Pause mellom ordene

Vi sitter på utsiden av kaffebaren «Kaffepikene» i Nydalen. I følge forfatterens egen blogg er det ikke første gang hun nyter en dobbel latte nettopp her.

– Jeg trives i området her, men mest av alt går tiden min med til å skrive nye ting. Det er det jeg har fokus på nå, sier hun.

Krysser fingrene

For øyeblikket har hun en barnebok inne for vurdering hos et forlag. Og har hun flaksen på sin side blir boken antatt.

– Det hadde jo vært kjempemorsomt. Det er første gangen jeg prøver meg på denne sjangeren, så det er klart det hadde vært morsomt hvis det ble utgitt, sier hun.

«Din hånd, Min hånd, Din hånd i min – min i din.

Pust, Min pust, Din pust - er ikke mer»

– Boken inneholder et knippe noveller og dikt. Det måtte liksom bli sånn, for det er det jeg skriver. Den røde tråden er, til tross for de to litterære uttrykksformene, vennskap og savn.

– Spennende

«Gleden over å ha lært deg å kjenne - Sitter dypt og stille fast - Og betyr mest av alt»

– Det viktigste for meg er jo at boken er utgitt og at folk med det har muligheten til å lese det jeg skriver. Og det er klart jeg venter spent på tilbakemeldinger og anmeldelser, avslutter hun.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse