Endelig loppis!

Korsvoll musikkorps inviterer til loppemarked i helgen.

Korsvoll Skolekorps arrangerer loppemarked denne helgen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Korsvoll: - Dette er vårens virkelig store loppemarked med enorme mengder lopper. Vi har innendørs avdelinger for møbler, sport, sykler, data/elektro, lamper/interiør, bøker, leker, klær, utstyr, fin- og grovkrims, kjøkken, sko, ting ogtang. Klokken 12.30 lørdag og søndag er det auksjon med flotte gjenstander. Vi har kakelotteri, og tre kafeteriaer med lekre kaker, vafler, pølser, kaffe og brus, forteller Torunn Brandt.

Loppemarkedet er på Korsvoll skole i Peder Ankers vei 23. Følg skilting fra Ring 3 ved Nydalsbrua/Maridalsveien og ved Ullevaal stadion.

- Korsvoll Skolekorps er knyttet til barneskolen på Korsvoll og gir et tilbud til barna i nærmiljøet om å oppleve gleden ved å spille et instrument og ved å være med i et korps. Korpset opptrer gjerne ved større og mindre arrangementer knyttet til skolen og lokalmiljøet. Medlemmene blir del av et trygt miljø med solid nettverk også på tvers av aldersgruppene. Loppemarkedet er vår aller viktigste inntektskilde, og små og store stiller entusiastisk opp om arrangementet. Så håper vi at mange kunder og kaffetørste finner veien til Korsvoll skole til helgen, legger Brandt til.

Lørdag kl. 10.00 - 16.00 og søndag kl. 12.00 - 16.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse