- Et skikkelig kickoff!

Randveig (10) og Martin (10) synes det er gøy å være del av jubileumsforestillingen.

18. januar inntar Maridalen skole scenen på Bærum Kulturhus. For når skolen fyller 150 år, ja da kan ingenting gjøres halvveis.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Maridalen: - Det startet med brainstorm for samtlige elever på hva de synes burde være med i en jubileumsforestilling. De kom med utrolig mange spennende ideer og hadde virkelig sett for seg hva de ønsket å oppnå, forteller Gerd Brox fra Oslo Musikk og Kulturskole.

Hun har sammen med Karoline Meyer, Sølvi Hansen og Gisle Haavaag besøkt skolen og elevene to ganger i uken siden høstferien og nå begynner arbeidet virkelig å ta form.

- Hadde vi hatt lyst til å lage en forestilling som varte i fire timer uten pause, kun på basis av det barna kom opp med, hadde vi klart det med glans. Dette har igrunnen handlet mer om å få med det beste. Litt av alt barna er opptatt av, sier hun.

Fokus, fokus

I gymsalen er sangpedagog Sølvi Hansen godt i gang med dagens trening. Hun understreker at det er viktig at barna konsentrerer seg mer om det de selv skal gjøre i forhold til hva sidemannen fortar seg.

- Det er ikke noe vits å dytte på han som står ved siden av deg hvis du selv glemmer det du skulle gjøre. Istedet er det viktig å holde fokus på det man selv skal presentere og når man skal gjøre det, sier hun.

På siden står en tydelig engasjert rektor. Han er glad for samarbeidet med Oslo Musikk og Kulturskole som han mener vil sette en ekstra spiss på forestillingen.

- Det er jo spesielt at skolen fyller 150 år og det vil vi gjerne markere med en skikkelig pangstart i 2007. Så på mange måter blir dette første ledd i en rekke markeringer av jubileet, forteller Dag Ulvin.

Og legger til;

- Når det gjalt å velge hvor vi skulle ha dette var ikke Bærum Kulturhus førstevalget, men vi er strålende fornøyd med at det ble denne scenen tilslutt. Her skal barna virkelig få prøve seg og gjøre det foran en fullsatt sal, sier han fornøyd.

Alt klart

Lydene fra gymsalen vitner om at elevene allerede er kommet langt på vei. Utsendte journalist blir med Randveig (10) og Martin (10) ned for å prøve kostymer.

- Disse kostymene har vi malt helt selv og det var skikkelig gøy. De skulle være i grønt og blått da, så alle matcher hverandre, forteller Randveig.

Forestillingen starter 18. januar klokken 18.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse