Et skikkelig krafttak mot kreft

Malene Fosli Flataker (i midten) fra Korsvoll deltar sammen med trompettrioen (June, t.v., og Elin). Foto: Utlånt

4. mars holdes Kreftforeningen sin årlige innsamlingsaksjon. På Engebråten blir det konsert med en imponerende liste lokale talenter.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Reidar Myhre, jazzsaksofonist og gammel Kjelsås-gutt, kommer til Engebråten. Foto: Utlånt

ENGEBRÅTEN: Onsdag 4. mars kl. 19.00 arrangeres det gratis "Krafttak mot kreft"-konsert i festsalen på Engebråten skole.

Talentfulle ungdommer

På scenen står en gammel Kjelsås-gutt, jazzsaksofonisten Reidar Myhre. Han har med signerte cd'er til auksjonering, både egne og søsteren Wenche Myhres.

I tillegg opptrer solist- og ensemblemestre fra Norges Musikkorpsforbunds Oslo- og Akershusmesterskapet som ble holdt i januar.

Blant de talentfulle ungdommene er trompetist Malene Fosli Flataker (13) fra Korsvoll, og Klarinettkvintetten fra Ullevål Musikkorps. Også lokale deltakere i Ungdommens Kulturmønstring, elever fra Engebråten ungdomsskole, Kor 21 og Garderobefosilene deltar.

Trenger bøssebærere

Konserten er en del av Kreftforeningens "Krafttak mot kreft"-aksjon der pengene går til forskning med hovedvekt på eldre med kreft. Hvert år får cirka 24.000 mennesker i Norge kreft. Seks av ti kreftpasienter er over 65 år, likevel er kreftbehandlingen utviklet for yngre mennesker.

– Vi behøver bøssebærere som kan stille opp på en to timers kveldstur i forkant av konserten. Oppmøte på Engebråten skole kl. 16.30. Man kan melde seg som bøssebærer til den lokale komiteen ved Tine Eggan på telefon 94841428, sier Jorid Haavardsholm i komiteen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse