Etterlyser markaviser

Ta kontakt dersom du "sitter på" sanger fra Marka.

Visesangeren Jørn Simen Øverli og Maridalens Venner skal samle viser fra marka og publisere de sammen med sanger det er naturlig å ta med i ei visesangbok til bruk i marka.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Marka: - En del perler av tekster er funnet. Blant annet har Ole Svendsen fra Maridalen bidratt med flere sanger og Øystein Kyrre Pedersen har funnet to dikt etter bestefar Arthur Pedersen fra Korsvoll. "Lysedamvisa" og "Middelalderballade fra Nordmarka" er allerede i sortimentet av mer og mindre kjente dikt og sanger fra Marka, sier Jørn Simen Øverli.

Han er på jakt etter flere dikt som er, eller kan bli til sanger. Jørn Simen Øverli er viseartist, bosatt på Kjelsås i Oslo, og er mest kjent for sine egne norske versjoner av Russlands store sønn Vladimir Vysotskij og tolkninger av Alf Prøysen. Øverli har vært primus motor på Josefine Visescene siden starten i 1995. Han har et nært forhold til marka og er opptatt av å bevare kulturskattene som finnes i dikt og sanger både fra gammel og nyere tid, og er å treffe på mobil 95861711.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse