Feiret siste sommer med hoppbakken

Når det er servering av gratis is må det bli kø.

Nok en gang gikk turen til Skimuseet i Holmenkollen. Og på kollentorget var vi på langt nær alene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2008 kl 13:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Helene Reinertsen, Jeanette Hansen, Kari Winger Karlsen, Linn Blekkerud, Julie Catharina Larsen og Kristine Ugstad.

HOLMENKOLLEN: - Her strømmer det virkelig på med mennesker. Og når vi sier at både is, kjøring med hest og vogn og omvisning i det eldste museet er gratis, skjønner de ingen ting, smiler driftsansvarlig Linn Blekkerud.

De ansatte hadde denne dagen byttet ut jobbantrekket med bunad til stor glede for de fremmøtte turistene. Og fokuset på hele museet var den "heilnorske".

- Jeg er så glad vi kom hit akkurat denne dagen. Dette er en stor opplevelse, sier en amerikansk dame, mens hun sjonglerer is og kamera mellom hendene.

- Vi skal ta oss en tur med hest og vogn etterpå, så nå håper vi ikke turbussen kjører før vi er kommet oss tilbake, humrer hun.

Temadager

Skimuseet har fast fire til fem temadager i sommersesongen hvor de byr på en litt spesiell opplevelse. Arbeidet med den nye bakken startet til høsten, og derfor er det denne sommeren gratis å gå inn på kollentorget.

- Det er hyggelig med alle tilbakemeldingene man får fra folk når man tar på seg bunad. Det er noe særnorskt over det og det setter turistene pris på. Nå skal jeg bort å få med meg flest mulig på kjøring med hest og vogn, sier Blekkerud og skynter seg bort til en turgruppe.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse