For alle friluftselskere

Uansett vær møter folk opp.

Tradisjonen tro blir det søndag 2. september stor friluftsleir for hele familien ved Sognsvann.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.08.2007 kl 11:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Lite smaker som mat i det fri. Foto: FRIFO

Sognsvann: Frank Øren og Finn Evensen underholder med populære Bjelleklang-låter. Og at selveste Friluftsloven er 50 år, skal selvsagt markeres med både tale og bursdagssang. Friluftsglade barn, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler oppfordres til allsang.

Den populære, friluftsdagen rommer som vanlig mange aktiviteter med fart og spenning. Her blir det anledning til å ta fargerike bilder av fornøyde og forventningsfulle barn som svever i speidernes hjemmelagde karusell, padler, fisker, rappellerer, klatrer, løper orientering eller drar på flåtetur til Sognsvanns eneste øy. I tillegg lokkes det med friluftsfrokost, smakfull og energirik jegersuppe eller grillpølser. Speiderne inviterer barn til overnatting i lavvo med leirbål fra lørdag 1. fra kl 17.00 til søndag 2. september.

Friluftslivets uke har vært arrangert hvert år siden Friluftslivets år 1993.

- Ved å vise det enkle, norske friluftslivet gjennom et mangfold av spennende aktiviteter, håper vi å stimulere barn og unge til et aktivt liv i naturen, sier generalsekretær i Friluftslivets fellesorganisasjon Harald Tronvik, som venter et yrende folkeliv på Sognsvann søndag.

Arrangementet starter klokken 09.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse