Førjul med tåspissko og tights

Cleo Ramstad Musto (13) har trent ett år ved DNBS.

Neste uke, 18., 19. og 20. desember inntar Den Norske Ballettskolen (DNBS) scenen på Trikkehallen. Anledningen; Årets juleforestilling.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Hyppig trening er viktig hvis man skal bli god.

Se bildet større

Et knippe av elevene som skal være med på juleforestillingen. foto: irene aarset johansen

GREFSEN/KJELSÅS: – Juleforestillingen er en årlig tradisjon her ved ballettskolen, men i år må jeg si at vi er bedre enn noensinne. Barna er ett år eldre og vil blant annet presentere diverse originale koreografier fra kjente ballettforestillinger, sier Irene Aarset Johansen.

Litt av alt

Rundt 50 elever fra 6 til 15 år, som alle trener mer enn en dag i uken, er med på årets juleforestilling. Johansen lover noe for enhver smak.

– Publikum vil få se klassiske perler og noe fra både ballett, hip hop, breakdance, moderne dans og nysirkus. Sistnevnte et samarbeid med nysirkus Bjerke, som fokuserer på både akrobatikk og luftakrobatikk, forteller Johansen.

Et nydalsk talent

Også vinneren av Nydalske talenter, Camilla Sandhaug Johnsen (13) vil være med på juleforestillingen. Hun vil fremføre luftakrobatikk for publikum.

– Det er viktig å få frem at denne forestillingen passer like godt for gutter som for jenter. På ballettskolen har vi gutter med i samtlige grener, noe vi er svært fornøyde med, sier Johansen og legger til:

– For alle dem som ser på programmet «Alle for en» på NRK på lørdager kan jeg fortelle at de dyktige danserne kommer fra Den Norske Ballettskolen og de vil være med på juleforestillingen.

Forestilling i Trikkehallen torsdag 18. og fredag 19. klokken 18.00 og lørdag 20. klokken 14.00 og 17.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse