Første separatutstilling

Tonje Christine Hilde ved et av bildene.

Hver onsdag drar Tonje Christine Hilde fra Fredrikstad til Kjelsås for å male. Nå stiller hun for første gang ut alene på Trikkehallen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.02.2008 kl 14:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: - Det er spennende og litt skummelt. Men jeg gleder meg til å se hva folk synes og til å få tilbakemeldinger på det jeg gjør, sier Hilde.

Det er onsdag ettermiddag på Kjelsås togstasjon. Inne i stasjonsbygningen, på Elisabeth Frøbergs maleskole, jobbes det hardt.

– Jeg har alltid tegnet og malt, i hvert fall så lenge jeg kan huske. For åtte år siden begynte jeg å male med olje og det likte jeg umiddelbart, forteller hun.

Det er landskap, fjell og fjorder samt et utvalg stilleben som hun nå skal stille ut. I naturen lar hun seg stadig inspirere.

– Jeg er veldig glad i norsk natur og konstrasten mellom blant annet de små husene og de mektige fjellene. I Fredrikstad har jeg et eget verksted hvor jeg driver med både maling og lager glasssmykker. Det er to ting jeg virkelig brenner for, smiler hun.

Og skulle enkelte lesere dra kjensel på den kreative kunstneren er ikke det så underlig.

– Det er nok mange som kjenner meg fra den tiden jeg jobbet på Platået frukt og tobakk. Jeg bodde i mange år på Kjelsås og føler meg fortsatt hjemme her, avslutter hun.

Utstillingen på Trikkehallen varer frem til 26. mars.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse