ANNONSE
Annonse

Fredag kveld: Nabopuben rocker

Bandet Ryde fra Nesodden spiller opp til dans på Frysja33 fredag kveld. Foto: RYDE

- Bandet har en dansbar, rockete og happy spilleliste, de rigger opp i 2. etasje, så blir det mulighet for prat og fjas i første etasje, inviterer Ingunn Blauenfeldt Christiansen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2017 kl 09:08

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Nabopuben er stadig like populær, forteller en av initiativtagerene, Ingunn Blauenfeldt Christiansen, om puben som holder åpent hver første fredag i måneden, i Kraftstasjonen Frysja33-lokalene ved Akerselva.

- Jeg tipper at mellom 50 og 150 personer kommer hver gang. Det er gratis inngang. Det er flere faste gjester, men det morsomme er at det nesten hver gang kommer noen som aldri har vært der før, så nedslagsfeltet utvides stadig, forteller hun.

Alle som spiller stiller opp gratis.

«Hatten» rundt

- Men vi sender «hatten» rundt, så det kanskje blir til bensinpenger, de som skal spille i kveld er Ryde, med base på Nesodden. Bandet har spilt sammen en stund og har ei dansbar, rockete og happy spilleliste, de rigger opp i 2. etasje, så blir det mulighet for prat og fjas i første etasje, forteller Ingunn videre.

Også at nabobegrepet er kraftig utvidet.

Stenger i tide

- Vi har jo hatt gjester fra Drammen, Trondheim, Tyskland og Nepal. I kveld kommer det en fra Farsund Dette blir siste Nabopub i år, i desember brukes huset til julebord. Det serveres øl, vin, snaks, vi tar cash, kort og vipps.

- Vi åpner dørene klokken 20.00, og stenger klokken 01.00. Akkurat i tide før eventuelt bråk og spetakkel. Det vil vi ikke ha noen av!

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse