Frie, glade og muntre: Drops-damene inviterer til konsert

Koret Drops. FOTO: PRIVAT

– Vi har et fritt utgangspunkt, på den måten at vi er upretensiøse som korgruppe, forteller Marianne Skui, og inviterer til konsert i Bakkehaugen kirke, sammen med flere andre musikere og sangere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.12.2015 kl 13:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

TÅSEN:Marianne Skui og resten av Dropsdamene, inviterer til konsert. Ikke bare musikk og med seg selv, men med historieforteller, Marius Grønsdag fra Norske Talenterog Eilert T. Hasseldal. Soran Lind skal også spille.

Alt i Bakkehaugen kirke på Tåsen, mandag 7. desember klokken 19.

– Drops er en gruppe damer, eller jenter, fra bydelen som liker stemmebruk, sang og musikk. Vi har et fritt utgangspunkt, på den måten at vi er upretensiøse som korgruppe, forteller Marianne.

Hun fortsetter:

– Vi liker å bruke ulike stemmeuttrykk, vi har et vidt repertoar og form på det vi synger, selv om det har blitt mye rytmisk musikk de siste årene, som pop, jazz, og soul. Men vi synger også tradisjonelle viser, folketoner og etnisk musikk - og tradisjonell julemusikk i juletiden.

Se bildet større

Morten Røhrt, Soran Lind, Eilert T. Hasseldal og Marius Grønsdal medvirker alle i julekonserten til koret Drops i Bakkehaugen kirke. FOTO: UTLÅNT

– Frie, glade og muntre

– Folk som opplever oss på opptredener synes vi er frie, glade og muntre. At det virker som om vi trives sammen, og har stor glede av å dele- musikk og musikkopplevelser med vårt publikum, forteller Marianne ivdere.

Se bildet større

Marius Løkse akkompagnerer på piano når Eilert T. Hasseldal synger Nordnorsk julesalme og Soran Lind på Bizets Suite Arlesienne. Marius er også med på flere av Drops sine sanger.

Morten Røhrt er historiefortelleren og konferansier under konserten. Han knytter de musikalske øyeblikkene sammen med julehistorier av Sigrid Undset, Sigurd Hoel, Gustava Kielland og Henrik Wergeland, Morten er også skuespiller ved Oslo Nye Teater.

Marius Grønsdal var en av de 12 finalistene fra Norske Talenter på TV2 sist helg. Marius synger «O Helliga Natt» i god Jussi Bjørling-stil med Eilert T. Hasseldal, han synger også «Anthem» fra musikalen Chess. Eilert skal også synge «Nordnorsk julesalme» med Marius Løkse på piano.

Marius Løkse akkompagnerer også Soran Lind på «Bizets Suite Arlesienne».

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse