Frysjastock 2006

Her spiller Sacred fra fjorårets Frysjastock. F.v.: Robert James Gray (vokal) og Markus Hovland (bass).

For tredje år på rad samles lokale band for å delta på musikkfestivalen Frysjastock. I år har arrangørene også fått med seg rap-duoen Karpe Diem.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Frysja: Frysjastock er tilrettelagt ved Sagadammen ved Frysja. Den er gratis og rusfri, og arrangeres av Ungdomsrådet i bydelen, Lydisolatet og Trikkehallen på Kjelsås.

– Siden konserten er så stor, har det ikke vært vanskelig å få folk til å delta. Av de innkomne demoene har vi valgt ut de bandene som vi synes er gøy å høre på. Så har vi satt sammen et program der bandene har ulike uttrykk. I år vil publikum få høre blant annet hip-hop, rock og ska, forteller Jørgen Malo, instruktør på Lydisolatet og i komiteen for Frysjastock.

Artistene som deltar er mellom 15 og 20 år og er stor sett fra bydelen.

– Blant disse ungdommene finnes det talenter som i fremtiden vil gjøre seg bemerket i musikkbransjen. Kvaliteten på konserten viser seg i at vi har fått med oss rap-duoen Karpe Diem som er helt i toppsjiktet i norsk hip-hop, mener Malo.

Av de lokale bandene og dj-ene finner vi blant annet Ådne & the Criminals, Get the Medics, The Other Sound, First Violation, Det Vil Si, Harpuna, Sacres, Dj Mørkets Bever.

Malo forteller at de har delt ut nabovarsel til de nærmeste naboene, og at de hittil har kun fått positive tilbakemeldinger.

– Konserten er mest besøkt av musikkinteresserte ungdommer, men siden det er god plass ved Sagadammen, håper vi at så mange som mulig vil komme for å oppleve live-musikk i nærmiljøet, forteller han.

For mer informasjon, se www.trikkehallen.no eller www.frysjastock.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse