Gallerigründer ekspanderer

Med egen profil.

Elisabeth Ramfjord (36), bosatt på Korsvoll startet eget Galleri med to tomme hender i 1998. 10 år senere slår hun til igjen og utvider for tredje gang!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.02.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Åpner nytt galleri på St.Hanshaugen

ST. HANSHAUGEN: Uten en krone i verken offentlig eller privat støtte har Ramfjord skapt flere arbeidsplasser – samt suksess og gjennombrudd for mange unge kunstnere.

Gallerigründeren har flere ganger søkt støtte uten å få en krone.

- Jeg har søkt støtte fra Kvinnelige handelsstandsforening fire år på rad uten å få noe som helst, selv om jeg oppfyller alle kriterier som berettiger støtte, forteller hun Lokalavisen.

Doblet omsetningen

Men gründeren har virkelig satt rot i markedet og på selveste kvinnedagen 8. mars er det duket for en lykkelig gründerhistorie når det er klart for galleri III.

- Omsetningen ble doblet i fjor gjennom åpning av galleri II, og nå er det klart for galleri III, forteller hun.

Genistrek

Galleri Ramfjord feirer gründer og eier Elisabeth Ramfjord gjennom solid ekspansjon på St. Hanshaugen.

Det nyoppussede galleriet i Schwensensgate 1 rommer 120 av totalt fire hundre ferske kvadratmeter – resten skal fylles med aktive kunstnere og kunstverk.

I avd: III Galleri Ramfjord kan besøkende både oppleve separatutstillinger og kunstnere i arbeid!

- Da jeg åpnet galleriet på hjørnet i Schwensensgate, tre minutters gange unna hovedgalleriet ristet folk på hodet og synes det var en veldig merkelig beslutning. Det har vist seg å være like lurt som jeg trodde, sier Elisabeth.

Grunnen til dette er at det er store utstillingsvinduer mot en trafikkert vei og galleriet har vært med på å skaffe mange nye besøkende til Frydenlundsgate.

- De som kommer tar alltid turen innom begge steder fordi det er så kort avstand, sier hun.

Forskjellige profiler

Hun forteller at de har forskjellige planer for galleriene.

- Frydenlundsgate fortsetter slik som før med separatutstillinger hver måned. Hjørnelokalet i Schwensensgate vil være mer som en Kunsthandel hvor alle kunstnerne tilknyttet galleriet er fast representer, mens i det nye galleriet vil vi satse mer på skulptur, installasjon og kanskje til og med nærme oss samtidskunsten, sier Elisabeth Ramfjord

Les om GALLERI RAMFJORD 8. mars - 30. april Fra Hollywood til haugen her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse